Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kā neapjukt saldētavu izvēlē? TOP ieteikumi!

2017. gada 23. novembris 07:00

249
Kā neapjukt saldētavu izvēlē? TOP ieteikumi!

Cilvēkam, kurš ne reizi dzīvē nav saskāries ar saldētavas iegādi, pirmajā brīdī varētu būt diezgan grūti izvēlēties piemērotāko variantu. Veikalos ir tik daudz dažādu saldētavu veidu! Kā neapjukt plašajā izvēlē un iegādāties pašu piemērotāko? Esam apkopojuši pāris vērtīgus padomus, kas tev noteikti ļaus mazliet vairāk saprast par saldētavām un to specifikāciju. Šādā veidā varēsi izvēlēties pašu piemērotāko variantu.

Jāsāk ar to, ka nav tādas ''pašas labākās'' saldētavas. Ir dažāda veida saldētavas, tāpēc pirms tam jāsaprot gan savas vajadzības, gan vispār pieejamais piedāvājums.

Saldētavas ietilpība

Izvēloties piemērotāko saldētavu, vērts pievērst uzmanību tās ietilpībai. Tas ir ļoti svarīgs faktors. Ja dzīvo viens un bieži saldētavu neizmanto, tad nav nepieciešama saldētava ar milzīgu ietilpību. Pietiks ar tādu, kurā var ievietot pāris produktus.

Savukārt, ja tev ir ģimene vai arī vienkārši esi pieradis saldētavā uzglabāt dažādus ziemas krājumus, tad vislabāk izvēlēties saldētavu ar lielāku ietilpību. Šādā veidā varēsi būt pārliecināts, ka pietiks vietas visiem produktiem.

Ir pieejamas arī saldētavas, kuras aprīkotas ar plauktiņiem. Tādā veidā daudz vieglāk varēsi sakārtot visus pieejamos produktus pa nodalījumiem. Tas ir ļoti parocīgs veids, kā sakārtot saldētavas tā, lai tajā nebūtu haoss.

Ir pieejamas gan vertikālās, gan arī horizontālās saldētavas. Arī to nepieciešams izvēlēties pēc tā, kāda veida saldētava varētu būt ērtāka lietošanai tieši tev. Kā jau minējām, nav tādas vienas labākās saldētavas. Gan vertikālās, gan arī horizontālās saldētavas ir ļoti labi un tehniski lieliski aprīkotas, tomēr viss atkarīgs no tā, kuru no tām ērtāk būtu izmantot tieši tev.

Pievērs uzmanību režīmiem

Ļoti svarīgi ir pievērst uzmanību tam, ar kādiem režīmiem ir aprīkota konkrētā saldētava. Noteikti vērts saprast, kurus no režīmiem tu plāno ikdienā izmantot un kurus nē. Nav nepieciešams iegādāties saldētavu, kura aprīkota ar desmitiem dažādu režīmu, ja patiesībā ikdienā izmantosi tikai 2-3 režīmus.

Šie visi aspekti veido saldētavas cenu, tāpēc nepieciešams rūpīgi apdomāt un atteikties no visa liekā, atstājot tikai to, ko patiešām izmantosi, jo tikai tādā veidā, nepārmaksājot, varēsi tikt pie lieliska palīga savā virtuvē.

Izmērs un dizains

Ļoti svarīgi ir pievērst uzmanību kā saldētavas izmēram, tā arī dizainam, lai tas iekļautos tavā virtuvē. Tu noteikti nevēlies iegādāties saldētavu, kas ir pārāk liela un tikai pēc tam saprast, ka patiesībā tavā virtuvē nav tik daudz vietas, lai varētu ievietot tajā saldētavu.

Tieši tāpēc pirms saldētavas iegāde ļoti svarīgi ir izmērīt pieejamo vietu, lai varētu izvēlēties pašu piemērotāko variantu savai virtuvei. Tas pats attiecas arī uz saldētavas dizainu – ir ļoti svarīgi izvēlēties saldētavu, kas iederēsies virtuvē un neizcelsies no kopējā virtuves interjera.

Saldētavas plašā klāstā pieejamas ikvienā sadzīves tehnikas veikalā, kā arī pašos populārākajos interneta veikalos. Piemēram, 220.lv interneta veikalā atradīsi dažāda veida saldētavas. 220.lv regulāri rīko arī dažādas akcijas, izpārdošanas, kā arī noliktavas tīrīšanas, kuru laikā pie saldētavas iespējams tikt par ļoti zemām un draudzīgām cenām. Interneta veikals piedāvā arī piegādi ar kurjera starpniecību līdz mājas durvīm, tādā veidā tev nebūs jāsatraucas par saldētavas piegādi, jo viss tiks izdarīts tavā vietā!