Rekurzeme.lv ARHĪVS

Dāvana Liepājas iedzīvotājiem – LIEPĀJAS ZIEMASSVĒTKU TIRDZIŅŠ!

2017. gada 8. decembris 07:00

1740
Dāvana Liepājas iedzīvotājiem – LIEPĀJAS ZIEMASSVĒTKU TIRDZIŅŠ!

Speciāli Liepājas iedzīvotājiem 16. decembrī tiek rīkots Liepājas Ziemassvētku tirdziņš. Liepājas Olimpiskais centrs pārvērtīsies par Ziemassvētku pilsētu zem jumta, kurā ieeja būs bez maksas. Pilsētas iedzīvotājus un viesus ar īpašiem izstrādājumiem priecēs vairāk nekā 200 ražotāju, tirgotāju, lauksaimnieku, dizaineru un radītāju vienuviet.

No gardiem ēdieniem līdz modīgiem apģērbiem

16. decembrī no pulksten 10 līdz 17 tirdziņš, kas vērs Liepājas Olimpiskā centra durvis, aicinās gan lielos, gan mazos. Šeit satiksiet ražotājus, kuri piedāvās mājas kūkas/kliņģerus, medus raušus, vafeles, tējas, garšvielas, medus džemus, šokolādi utt. Tos, kuri meklēs svētku atribūtiku, sagaidīs vaska sveces, Ziemassvētku rotājumi, lampiņas, vilnas izstrādājumi, Ziemassvētku pušķi, rokdarbi no lina un filca, dzintara rotas un vēl vairāk.

Ar iespēju iegādāties ko jaunu vilinās arī apģērbu un aksesuāru ražotāji, dizaineri un radītāji, kuri prezentēs ziemas kolekcijas. Tirdziņā satiktie ražotāji laipni atbildēs uz visiem interesējošajiem jautājumiem, konsultēs, sniegs nepieciešamo informāciju un palīdzēs atrast labāko cenas un kvalitātes attiecību.

Izklaide visai ģimenei

Liepājas Ziemassvētku tirdziņš, bez šaubām, kļūs par īpašu izklaidi visai ģimenei. No skriešanas un steigas svētku laikposmā nogurdinātajiem vecākiem būs iespēja uz pasākumu atvest arī savus mazos, kur tos sagaidīs gardumu un dažādu dāvanu bagātība.

Īpašus izstrādājumus, ko nepārdod nevienā masu veikalā, kopā ar tuvajiem varēsit izvēlēties bez stresa un steigas jau 16. decembrī Liepājas Olimpiskajā centrā.

Pasākums ir bez maksas, tāpēc atnāciet ar visu ģimeni un draugiem!

Ja vēlaties tirgoties šajā tirdziņā, reģistrēties varat šeit: festivus.lt

Tālrunis uzziņām +370 670 42441