Rekurzeme.lv ARHĪVS

Galda spēles gan pieaugušajiem, gan bērniem 220.lv!

2017. gada 15. decembris 07:00

1129
Galda spēles gan pieaugušajiem, gan bērniem 220.lv!

Galda spēles ir lielisks veids, kā iespējams pavadīt drēgnos rudens un ziemas vakarus, kā arī ļauties jautriem brīžiem kopā ar draugiem un radiniekiem, kā arī kolēģiem. Galda spēles spēj radīt smieklus, kā arī saliedē cilvēkus, tāpēc mājās noteikti vajadzētu atrasties vismaz kādai spēlei, kuru var izmantot šāda veida pasākumos. Dzimšanas dienas ballītes, Ziemassvētki, ģimenes saiešanas – vari būt drošs, ka galda spēles ļaus baudīt neaizmirstamus brīžu kopā ar savu ģimeni.

Interneta veikalā 220.lv plašā piedāvājuma klāstā iespējams iegādāties dažāda veida galda spēles.

Plašs piedāvājuma klāsts

Galda spēles ir lieliska dāvana ikvienam bērnam. Interneta veikalā 220.lv visas galda spēles ir viegli pārskatāmas, jo ir sadalītas pa kategorijām. Ir pieejamas prāta spēles, zinātniskās spēles, galda futbols, kāršu komplekti, rulete, spēles prāta asināšanai, galda hokejs, kā arī daudzas citas spēles. Protams, šeit atradīsi jau pasaulē populāras spēles, piemēram, Bingo, Monopolu, Aliasu, Katanas ieceļotājus, kā arī daudzas citas spēles, kuras ir pazīstamas visā pasaulē.

Mūsdienās arvien populārāka kļūst tieši Katanas ieceļotāju spēle. Katana ir zeme, kas minēta senās teikās, savukārt dalībnieki ir kolonizatori, kuri šeit ievākušies un sākuši nodarboties ar ražošanu. Spēles laikā dalībniekiem ir iespējams tirgoties ar materiāliem, būvējot savas pavalstis arvien plašākas. Uzvar tas, kurš sakrāj 10 uzvaras punktus. Šādā spēlē var piedalīties 3-4 cilvēki.

Tiem, kuriem patīk prāta spēles, noteikti patiks spēle “ABRA”, kas ļaus kopīgi izsmieties, kā arī uzzināt daudz ko jaunu. Šī spēle ir lieliski piemērota draugu, ģimenes un kolēģu ballītēm, jo smiekli ir garantēti. Savukārt “Halli Cups” ir lieliska spēle, ja gribas pievērst uzmanību reakcijas spējai un ātrām kustībām. Protams, neatņemama sastāvdaļa ikvienā mājoklī noteikti ir galda futbols, hokejs, teniss, kā arī mini biljards un boulings.

Interneta veikalā 220.lv atradīsi gan tādas spēles, kas ļaus kārtīgi izkustēties, gan arī tādas kas liks apsēsties un padomāt.

Bērnu spēles

Interneta veikals 220.lv noteikti ir bērnu paradīze. Šeit iespējams ļoti plašā piedāvājuma klāstā atrast dažāda veida bērnu spēles, kuras būs piemērotas gan mazākiem, gan lielākiem bērniem. Piemēram, spēle “Jaunais ķīmiķis” ļaus realizēt 118 interesantus eksperimentus, ka ļaus izveidot gan vulkānu uz galda, gan arī mākslīgo sniegu.

Šīs spēles ļaus ne tikai jautri pavadīt laiku ikvienam bērnam, bet ļaus arī kārtīgi izkustēties, kā arī attīstīt dažādas prasmes. Šīs spēles ietvaros ir iekļauts plastilīns, kas ļaus attīstīt roku un pirkstu motoriku, kā arī ļaus radoši izpausties. Šāda veida spēle būs lieliski piemērota, ja organizē bērnu ballīti un vēlies, lai bērni tajā varētu jautri pavadīt laiku.

Iegādājies visas spēles vienuviet

Interneta veikalā 220.lv iepirkšanās ir ļoti ērta, jo tā ir iespēja iegādāties spēles jebkurā sev ērtā laikā un vietā, jo viss, kas tev nepieciešams, lai iegādātos spēles, ir pieeja internetam. Tā ir lieliska iespēja iepirkties kopā ar savu ģimeni vai draugiem, neizejot no mājām. Pie katras preces ir pievienots lielisks preces apraksts, kas ļaus saprast kas ir konkrētā spēle, cik daudzi cilvēki to vienlaicīgi var spēlēt, kā arī kāds ir ieteicamais vecums.

Spēles vari kārtot gan pēc popularitātes, gan arī cenas, izvēloties tieši sev piemērotāko variantu. Norēķināšanas par spēlēm ir iespējama vairākos veidos. Tev ir iespēja norēķināties internetbankā, ar skaidras naudas darījumu vai arī iegādāties preci līzingā.

Interneta veikals 220.lv regulāri rīko dažādas atlaides, izpārdošanas, kā arī noliktavas tīrīšanas, kuru laikā pie kārotajām spēlēm iespējams tikt ar ievērojamām atlaidēm. Tā ir iespēja ikvienam iegādāties kāroto spēli, ko spēlēt draugu vai ģimenes lokā.

Arī piegādes veidu ikviens var izvēlēties pēc saviem ieskatiem. Tev ir iespējams noformēt piegādi uz mājām, pakomātu vai arī izņemt Latvijas Pastā vai arī internetveikala 220.lv noliktavā. Tā ir ikvienam iespēja izvēlēties viņam piemērotāko variantu un saņemt galda spēles ar piegādi līdz pat mājas durvīm.

Un kura ir tava mīļākā galda spēle?