Rekurzeme.lv ARHĪVS

Slēptie ienākumu avoti jūsu mājā

2018. gada 1. februāris 07:00

133
Slēptie ienākumu avoti jūsu mājā

Ikdienas steigā un skrējienā, lai nopelnītu arvien vairāk un vairāk naudas, jūs droši vien nemaz neesat iedomājušies, ka jūsu pašu mājā ir paslēpušies visdažādākie, potenciālie ienākumu avoti. Jūsu māja visticamāk čum un mudž no visdažādākajām lietām, ko vairs neizmantojat, un dažas no tām varētu būt desmitiem vai pat simtiem eiro vērtas. Neatkarīgi no tā, vai tās ir jūsu personīgās lietas vai kaut kas, ko esat saņēmuši mantojumā no ģimenes, daudzi no mums nepietiekami novērtē šo lietu patieso vērtību, kamēr tās tika vāc putekļus noglabātas visdziļākajos stūros. Bet šodien daudzi pircēji ir gatavi maksāt vairāk par lietām, kas ir retas un oriģinālas, ierobežotā piedāvājumā. Viena cilvēka nevajadzīgās mantas var kļūt par cita cilvēka bagātību. Kad sapratīsiet, cik vienkārši ir tikt pie dažiem papildus eiro vien izstaigājot savu dzīvesvietu un izejot cauri noglabātajiem krājumiem, labākais ātrais kredīts jeb paras pikalaina vairs nebūs jūsu aktualitāšu sarakstā, jo papildus nopelnītā nauda noderēs jaunu pirkumu veikšanai bez kredītsaistībām.

Lūk, tikai daži no potenciālajiem ienākumu avotiem, ko varat atrast savās mājās:

1.    Apģērbs
Iespējams, ka jums un jūsu mīļajiem ir neskaitāmas apģērbu vienības, kas skapī tikai vāc putekļus. Ja šie apģērbi nav tikuši lietot vairāk kā gadu, variet droši uzskatīt, ka arī turpmāk jūs tos, visticamāk, tā arī nekad neuzvilksiet. Tiešsaistē ir atrodamas vairākas vietnes, kurās iespējams pārdot labas kvalitātes lietotu apģērbu, tāda veidā arī jums būs iespēja nopelnīt papildus naudu, tos pārdodot.

2.    Grāmatas
Ja jūsu īpašumā ir grāmatas, par kurām skaidri zināt, ka otrreiz jūs tās nekad nepārlasīsiet, tad arī šis ir ideāls slēptais ienākumu avots, pārdodot nevajadzīgo tiešsaistē. Nevajadzīgās vai nevēlamās grāmatas varat pārdot “Amazon”, kur uzreiz arī redzēsiet konkrētā izdevuma pašreizējo vērtību.

3.    Augstās modes dizaineru apavi un rokassomiņas
Ja jūs savulaik samaksājat lielas naudas summas par savu mīļāko dizaineru apaviem vai rokassomām, kuras jūs šodien lietojat ļoti reti vai itin nemaz, jūs varat atgūt daļu no iztērētas naudas, pārdodot šos priekšmetus tiešsaistē. Jūs būsiet pārsteigti, cik viegli jūs atradīsiet pircēju lietotām lietām, uz kurām redzams spilgts dizainera nosaukums.

4.    Vecie mobilie telefonu aparāti
Lietoti mobilie tālruņi ir tāds izstrādājums, par kuru jūs varat pelnīt patīkamu naudas summiņu pat tad, ja tie ir minimāli bojāti. Lielākajai daļai šādu ierīču vērtība joprojām ir augsta, pat ja tās mēdz būt daļēji salauztas vai bojātas (ieplīsis ekrāns vai arī jāaizstāj akumulators ar jaunu vai jānomaina kāda poga), bet citādi pilnībā funkcionālas.

5.    Stacionārie un klēpjdatori
Daudzās mājsaimniecībās būs atrodams vismaz viens vai pat vairāki it kā novecojuši datori, kas nu jau aizvietoti ar jauniem. Dators, kas jums vairs nekalpo, spēs kalpot kādam citam, un jūs par to varat nopelnīt no 100 līdz pat teju ir 400 eiro skaidrā naudā.

6.    Rotaslietas no dārgmetāliem
Ja esat mantojuši ģimenes relikvijas, kaklarotas, rokassprādzes vai gredzenus, kas nav īsti jūsu stilā, vai arī vēlaties atbrīvoties no saderināšanās vai laulību gredzena, kurus vairs nevalkājat, jo esat šķīrušies, jūs varētu apsvērt iespēju pārdot šos priekšmetus kādā no dārgmetālu uzpircēju kantoriem. Arī ļoti daudzi juvelierizstrādājumu veikali labprāt iepērk lietotas rotaslietas tālākai dārgmetālu pārstrādei.

Kam gan vajadzīgs patēriņa kredīts 2000 eiro apmērā (kulutusluotto 2000 heti), ja jūsu mājās neizmantotā iedzīve prasīt vien prasās pēc kārtīga tirgus plača? Sāciet apzināt, kādi slēptie ienākumu avoti atrodami jūsu mājā, jau šodien!