Rekurzeme.lv ARHĪVS

8. aprīlī koncertapvienība "KUNGI" uzlūdz uz koncertu Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē

2018. gada 18. marts 07:00

278
8. aprīlī koncertapvienība "KUNGI" uzlūdz uz koncertu Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē

Klāt pavasaris, un uz sava jaunā albuma atvēršanas koncertiem aprīlī uzlūdz kungi: Guntis Skrastiņš, Artis Robežnieks, Andris Skuja, Žoržs Siksna, Dainis Porgants un izcilais saksofona virtuozs Raivo Stašans.

Jaunā koncertprogramma "DZIMTAI ZEMEI" klausītājus priecēs ar labu humoru, pārsteigumiem un lielisku mūziku kolosālā atmosfērā.

Kā jau ierasts, koncerti ir ieplānoti visā Latvijā – gan pavasarī, gan rudenī. Šie būs svētki gan klausītajiem, gan arī pašiem māksliniekiem, jo šogad tiek izdots koncertapvienības “KUNGI” pirmais debijas albums. Jaunajā diskā būs iekļautas ne tikai mākslinieku solodziesmas, bet arī kopīgi izpildītās: "Dzimtai zemei", "Mūsu sirdis pieder jums”, "Ar Tevi vien" u.c.

Tā kā šis ir Latvijas jubilejas gads, tad jaunajā koncertprogrammā skanēs arī skaistākās dziesmas par Latviju, būs dažādi pirmatskaņojumi, instrumentāli skaņdarbi no saksofonista Raivo Stašana topošā soloalbuma, kā arī sen nedzirdēti hiti.

Par koncertprogrammas muzikālo daļu un dziesmu aranžijām rūpēsies daudzu koncertā izpildīto dziesmu autors Gaitis Lazdāns.

Informācija un biļetes visās:

  • “Biļešu paradīzes” kasēs
  • www.bilesuparadize.lv
  • koncertu norises vietās.

Tiekamies jau 8. aprīlī plkst. 15 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē!