Rekurzeme.lv ARHĪVS

Sešas komandas cīnīsies par Lejaskurzemes novadu čempiona titulu telpu futbolā

Sešas komandas cīnīsies par Lejaskurzemes novadu čempiona titulu telpu futbolā

Sestdien, 24. martā, sāksies Lejaskurzemes novadu čempionāts telpu futbolā, kurā šogad piedalīsies sešas komandas

Par Lejaskurzemes novadu čempiona titulu telpu futbolā cīnīsies “Vaiņode”, “Nīca”, “Durbe”, “Dunalka”, “Zvejnieks” un “Rokasbirze”, informē čempionāta galvenais tiesnesis Guntars Sermelis.

Pirmās spēles būs sestdien, 24. martā, Dunalkā. Pulksten 11 spēlēs “Durbe” un “Dunalka”, pulksten 12 – “Zvejnieks” un “Rokasbirze”, pulksten 13 – “Dunalka” un “Zvejnieks”, pulksten 14 – “Durbe” un “Rokasbirze”.

Sestdien, 31. martā, spēles būs Vaiņodē. Pulksten 11 spēlēs "Vaiņode" un "Zvejnieks", pulksten 12 spēlēs "Nīca" un "Durbe", pulksten 13 spēlēs "Zvejnieks" un "Durbe", bet pulksten 14 laukumā dosies "Vaiņode" un "Nīca".

Sestdien, 7. aprīlī, spēles būs Aizputē. Pulksten 11 spēlēs "Rokasbirze" un "Nīca", pulksten 12 spēlēs "Dunalka" un "Vaiņode", pulksten 13 spēlēs "Dunalka" un "Nīca", bet pulksten 14 laukumā dosies "Rokasbirze" un "Vaiņode".

Komandas vispirms izspēlēs vienu apli, pēc kura pirmo divu vietu ieguvēji uzreiz iekļūs pusfinālā. Savukārt trešās vietas ieguvēji spēlēs ar sesto vietu, bet ceturtā vieta ar piekto vietu.