Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kādēļ maināmo paklāju noma ir Jums izdevīga?

2018. gada 12. aprīlis 07:00

85
Kādēļ maināmo paklāju noma ir Jums izdevīga?

Ieeja Jūsu uzņēmuma vai biroja telpās un grīdas tīrība ir viens no pirmajiem nosacījumiem, kas veido paliekošu un spēcīgu pirmo iespaidu par uzņēmumu. Iedomājieties, kā Jūs jūtaties, piemēram, ieejot kafejnīcā un brienot pa peļķēm un dubļiem, kas ir uz grīdas, vai pilnīgi tekošu paklāju! Prātā noteikti parādīsies tādas domas kā “šausmas, kas par nekārtību”, “mani apavi tagad ir slapji”, “vai tiešām nevar savākt?!”, līdz ar šādu pieredzi, veidojas negatīvs iespaids par uzņēmumu un tā sniegto pakalpojumu kvalitāti. Lai no tā izvairītos, netīro grīdu problēmai ir ļoti ērts un parocīgs risinājums – “Berendsen” maināmo paklāju noma!

Trīs vienā – ekonomija, efektivitāte un ērtības

Pašrocīgi iegādājoties dažādus tīrīšanas līdzekļus, pastāv risks, ka netiks sasniegts cerētais rezultāts, turklāt kvalitatīvs telpu uzkopšanas inventārs ir pietiekami dārgs, lai uzņēmuma vajadzībām nepiemērots pirkums sagādātu nepatīkamas emocijas. Šai situācijai ir risinājums – uzticiet telpu uzkopšanu profesionāļiem! Tādējādi ne tikai ieekonomēsiet savu laiku un uzņēmuma finanses, bet arī katru reizi iegūsiet kvalitatīvu, efektīvu un nevainojamu rezultātu. Īpašas ērtības Jums sniegs arī plašas servisa izvēles iespējas pie viena pakalpojumu sniedzēja. Šis faktors aiztaupa milzīgu laika patēriņu, meklējot nepieciešamos risinājumus pie dažādiem pakalpojumu sniedzējiem. “Berendsen” maināmo paklāju serviss šo faktoru iemieso visā tā pilnībā. Uzņēmuma piedāvājumā ir:

●    gumijas paklāji, kas ir lieliski piemēroti rupjo gružu savākšanai, un, pateicoties īpašai nitrila gumijai, katrs “Berendsen” gumijas paklājs ir izmantojams gan iekštelpās, gan ārā pat visaukstākajā ziemas spelgonī;

●    kokvilnas paklāji, kas ir vajadzības gadījumā ērti piestiprināmi pie grīdas un lieti noder ne tikai telpu tīrības saglabāšanai, bet arī lieliski pasargā no traumām, kas var tikt gūtas, paslīdot uz slapjām flīzēm vai cita grīdas seguma, jo paklājs ir veidots uz gumijas pamatnes un spēj uzsūkt līdz pat 4,4 litriem ūdens, atvieglojot telpu uzturēšanu kārtībā sniega un lietus laikā;

●    ergonomiskie paklāji, kas lieti noderēs stāvoša darba veicējiem. Turpinājumā nedaudz vairāk par šo paklāju veidu.

Katrs, kurš kaut reizi ir strādājis stāvošu darbu (bārmenis restorānā vai klubā, ātrās ēdināšanas restorāna darbinieks, kasieris apģērbu veikalā un vēl, un vēl), lieliski zina, cik grūti ir to strādāt viena vienīga iemesla dēļ – pēc maiņas, muguras un kāju muskuļu un locītavu sāpes var būt tik spēcīgas, ka nav iespējams ne paiet, ne apsēsties, ne apgulties. Šī problēma darbinieku vidū ir regulāri fiksēta, bet reti kad uzņēmums rūpējas par tās atrisināšanu. Kāds gan var būt risinājums? Ergonomiskais paklājs, kas nodrošina:

●    pareizu līdzsvara sadalījumu starp abām ķermeņa pusēm;
●    mikrokustības pēdu un kāju ikru muskuļiem;
●    veicina asinsriti kājās;
●    mazina sāpes un nogurumu.

Paklājs ir pietiekami biezs, lai teicami pildītu savas funkcijas, un, pateicoties lēzenajām malām, aiz tā nevar aizķerties, tādēļ tas ir drošs un nepalielina traumu risku darba vietā.

Piedāvājumā ne tikai maināmo paklāju noma

“Berendsen” lieliski zina laika vērtību, tādēļ neaprobežojas tikai ar paklāju nomu. Papildus šim pakalpojumam piedāvājumā ir arī aprīkojums tualetes telpām:

●    putu ziepju dozatori;
●    automātiskie papīra dvieļu turētāji-dispenseri;
●    roku dezinfekcijas putas;
●    tualetes papīra turētāji;
●    gaisa atsvaidzinātāji;
●    “Clean Seat” tualetes poda sēdvirsmas dezinfekcijas putas;
●    “Lady Care” atkritumu tvertnes;
●    kokvilnas dvieļa turētāji;
●    papīra salvešu turētāji;
●    tualetes poda birstes.

Tualetes aprīkojuma dizains tapis sadarbībā ar godalgotu dizaina uzņēmumu Knud Holscher Design no Dānijas, un tas ir lakonisks un elegants. Jums ir iespēja piešķirt uzņēmuma labierīcībām akcentu ar kādu no astoņām pieejamajām dizaina krāsām:

●    ogles melnu;
●    akmens pelēku;
●    kastaņbrūnu;
●    laima zaļu;
●    mandarīnu oranžu;
●    violetu;
●    tumši sarkanu;
●    sniegbaltu.

Turklāt tualetes aprīkojums tiek ne tikai bez maksas uzstādīts, bet kvalitatīvi un profesionāli apkalpots, veicot nepieciešamo uzpildes materiālu piegādi un uzpildi uz vietas Jūsu uzņēmuma labierīcībās, utilizāciju, produktu nomaiņu, bezmaksas remontus un citus nepieciešamos darbus, lai Jūs būtu pilnībā apmierināts, bet darba vide – tīra, higiēniska un droša gan darbiniekiem, gan Jūsu uzņēmuma klientiem un viesiem.

Kādēļ tieši “Berendsen”?

Radīts 1920. gadā, ar teju gadsimtu ilgu pieredzi, “Berendsen” ir higiēnas, tekstila un drošības uzņēmums, kam uzticas uzņēmumi no 16 Eiropas valstīm, un tas ir viens no vadošajiem šāda veida servisiem. “Berendesen” piedāvātie pakalpojumi ir kvalitatīvi, serviss ir ātrs un darbinieki – kvalificēti un atsaucīgi, un pateicoties tam ir iespējams ietaupīt ne tikai laiku, bet arī naudu un vietu, jo nav nepieciešams uzņēmuma telpās glabāt uzpildes materiālus.

Ja Jums nepieciešama maināmo paklāju noma vai tualetes telpu aprīkojums, apmeklējiet “Berendsen” mājaslapu, kur atradīsiet kontaktus un citu noderīgu informāciju!