Karikatūra

FAKTS. Kafejnīca “Bernātu dzintariņš” sevi sauc par zaļi domājošu uzņēmumu un piekopj bezatlikumu ražošanu, tas ir – ēst gatavošanā izmanto visu līdz pēdējam produktam. Pat gaļas pārpalikumus kafejnīcā apsaimnieko juridiski pareizi. “Mana meita, kas ir šā uzņēmuma īpašniece, kā juridiska persona noslēgusi līgumu ar sevi kā fizisku personu. Savukārt viņai kā fiziskai personai pieder suns, kurš tad ir tiesīgs apēst šos gaļas pārpalikumus,” skaidro uzņēmuma pārstāve Liene Otaņķe. “Meita jau smējās, ka vajadzēs ar Maiju – tā sauc mūsu suni – noslēgt līgumu par to, ka viņa apēd gaļu. Paraksta vietā uz līguma būs ķepas nospiedums!”
Kategorijas
- Citas ziņas
- Tirgus
- Atbildam lasītājiem
- Laža
- 8778
- Afiša
- Koncerti
- Sports
- Teātris
- Muzejos
- Izstādes
- Citi pasākumi
- Kino
- Balles
- Laikraksta arhīvs
- Video
- Foto
- Reklāmraksti
- Ekonomika
- Veselība
- Lietotāju raksti
- Kriminālziņas
- Kultūra
- Dzeja
- Konkursi
- Dzīvespriekam
- Sports
- Futbols
- Basketbols
- Handbols
- Autosports
- Motosports
- Volejbols
- Vieglatlētika
- Citi sporta veidi
- Florbols
- Hokejs
- Ziemas sporta veidi
- Soču Olimpiskās spēles
- Liepājas amatieru futbola čempionāts
- Lejaskurzemes novadu futbola čempionāts
- Pasaules ziņas
- Vietējās ziņas
- Liepājā
- Latvijas ziņas
- Dienvidkurzemes novadā
- Izglītība
- Sporta sērija "Izrāviens"
- Piedalies konkursā!
- Saeimas vēlēšanas
- Viena diena uzņēmumā
- Izklaide
- Projektu raksti
- Saimnieko gudri
- Atpazīsim melus!
- Kultūras saknes
- Rūpēsimies par vidi
- Mediju kritika
- Eiropā
- Starp divām reformām