Rekurzeme.lv ARHĪVS

Karikatūra

2018. gada 26. aprīlis 07:10

196
Karikatūra

FAKTS. Kafejnīca “Bernātu dzintariņš” sevi sauc par zaļi domājošu uzņēmumu un piekopj bezatlikumu ražošanu, tas ir – ēst gatavošanā izmanto visu līdz pēdējam produktam. Pat gaļas pārpalikumus kafejnīcā apsaimnieko juridiski pareizi. “Mana meita, kas ir šā uzņēmuma īpašniece, kā juridiska persona noslēgusi līgumu ar sevi kā fizisku personu. Savukārt viņai kā fiziskai personai pieder suns, kurš tad ir tiesīgs apēst šos gaļas pārpalikumus,” skaidro uzņēmuma pārstāve Liene Otaņķe. “Meita jau smējās, ka vajadzēs ar Maiju – tā sauc mūsu suni – noslēgt līgumu par to, ka viņa apēd gaļu. Paraksta vietā uz līguma būs ķepas nospiedums!”