Rekurzeme.lv ARHĪVS

Veikals Tavai vasarai un ziemai!

2018. gada 2. jūnijs 00:00

193
Veikals Tavai vasarai un ziemai!

Veikals Xsports stabili ir noenkurojies Rīgā, Džutas ielā 8, un lielas pārmaiņas piedzīvo jau kopš 1999. gada. Veikala durvis vēra vaļā neliels velosipēdu un ziemas preču veikals, kopā ar attiecīgi velosipēdu un ziemas inventāra darbnīcu. Kopš 1999. gada veikals piedzīvojis veselas 3 lielas pārmaiņas, un veikala telpas kopš veikala atvēršanas paplašinājušās četras reizes! Šobrīd veikalam ir 3 tirdzniecības zāles, kuras sadalītas pēc preču sortimenta, tādejādi atvieglojot preču pārskatību un apskati, plašas ofisa telpas, un plaša velodarbnīca, kurā ērti strādā 2 velomehāniķi.

Ko mēs darām?

Vasaras sezonā mēs piedāvājam saviem klientiem kvalitatīvus velosipēdus, nodrošinam velosipēdu garantijas apkalpošanu, velosipēdu servisu, veikalā atrodami dažnedažādi velo aksesuāri un rezerves daļas. Pēdējos gados esam papildinājuši veikala plauktus ar triku skūteriem un skrituļslidām!

Ziemas sezonā nodarbojamies ar kalnu, distanču slēpju tirdzniecību, ziemas inventāra servisu. Plašā klāstā piedāvājam lietotu ziemas inventāru, ziemas inventāra maiņu, un protams kalnu slēpju, snovborda inventāra nomu. Kā prioritāti esam izvēlējušies tieši ilgtermiņa nomu, 5+ dienas.

Kas jauns pie mums?

Pamazām, lēnu garu, esam sakārtojuši savu uzņēmumu gan no preču uzskaites puses, gan no e-komercijas viedokļa. Šobrīd 98% preču, kas atrodas mūsu interneta veikalā, atrodas mūsu veikalā, vai mūsu noliktavā! Šis nebūt nebija viegls laika posms, jo šo visu paveicām pašu spēkiem, piesaistot tikai profesionāļus paša interneta veikala izstrādei, un pilnveidošanai. Tiesa jāatzīmē, mums vēl šajā jomā ir ko darīt, un lēni, bet tomēr lietas virzās uz priekšu, lai iepirkšanās pieredze pie mums būtu pēc iespējas labāka!
 
Ja Tev vasaras un ziemas inventāra izvēlē svarīgs ir pārdevējs, konsultācijas, garantijas, pēcgarantijas serviss, ja novērtē teju 20 gadu pieredzi šajā jomā- joprojām esam, un būsim Džutas ielā 8, Rīgā un internetā https://www.xsports.lv/