Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kredītu apvienošana

2018. gada 18. jūnijs 09:51

102
Kredītu apvienošana

Ikviens no mums var nonākt situācijā, kad steidzami nepieciešami kādi neplānoti izdevumi, aizkavējusies alga vai draugs sola atdot parādu, bet tā arī to nav izdarījis, varbūt dzīves situācija piespiež mainīt dzīvesvietu, bet nepietiek naudas depozītam par īri, un tad atliek vien domāt par naudas aizdevumu no kādas kreditēšanas kompānijas. Tas vēl nav nekas neparasts, tā dzīvē notiek, un mēs pat varbūt nenojaušam, cik daudzi no mūsu paziņām un draugiem izmanto iespēju pieteikties kādam no kredīta veidiem. Ir jāsāk bažīties, ja Jūs nespējat laicīgi atmaksāt kredīta summu, un nolemjat paņemt vēl vienu kredītu tā atmaksai. Rezultātā esat ticis jau pie diviem kredītiem. Tad ir vērts padomāt par kredītu apvienošanu, ko piedāvā vairākas kompānijas.

Kas ir kredītu apvienošana?

Katrs no mums vēlētos, kaut ikmēneša izdevumi, it īpaši kredītu atmaksas, būtu zemāki. Tas ir iespējams, ja izvēlaties kredītu apvienošanu. Šis pakalpojums piedāvā apvienot visas kredītsaistības vienā ikmēneša maksājumā bez ķīlas vai galvojuma. Turpmāk Jums vairs nebūs jāveic vairāki maksājumi. Jūs iegūsiet vienu zemāku maksājumu un labākus līguma nosacījumus ar iespēju ātrāk atmaksāt aizdevumu vai pagarināt atmaksas termiņu.

Kredītu apvienošana – ērti un izdevīgi.

Turpmāk vienā ikmēneša maksājumā varēsiet līdz pat 6 gadiem atmaksāt visus paņemtos kredītus, neierobežotu līgumu skaitu, kurus iespējams apvienot no 500 līdz pat 7 500 EUR kredīta summai. Nav nepieciešama ne ķīla, ne galvojums, bet, lai varētu kredītus apvienot, ir jābūt ikmēneša ienākumiem un labai kredītvēsturei. Pievilcīgās procentu likmes, sākot no 21% gadā, uz kredītu apvienošanu noteikti izjutīsiet kā vērtīgu ieguvumu, vairs neizdodot tik lielas summas katru mēnesi par vairākiem kredītiem.

Noteikumi kredītu apvienošanai.

Ja esat nolēmis apvienot vairākus esošos kredītus, tad šo pakalpojumu varat izmantot, ja esat vecumā no 21 līdz 70 gadiem. Jums jābūt Latvijas pastāvīgajam iedzīvotājam ar deklarētu dzīvesvietu kādā no Latvijas pilsētām. Būtisks noteikums ir arī, lai Jums būtu regulāriem ikmēneša ienākumi (vismaz 260 EUR pēc nodokļu nomaksas) un norēķinu konts kādā no Latvijas bankām. Protams, lai saņemtu šo pakalpojumu, Jums jābūt arī personu apliecinošam dokumentam – pasei vai ID kartei. Pieteikumu kredītu apvienošanai varat aizpildīt ONEfinance mājaslapā, un pēc tam gaidiet ziņu par apstiprinājumu un līguma parakstīšanu ar eParakstu vai ar kurjera piegādi.

Kā tiks apvienoti visi kredīti?

Šis process ir pavisam vienkāršs, un to varēsiet izdarīt arī tad, ja pirmo reizi izmantosiet šo pakalpojumu. Jums būs pieteikuma tiešsaistes veidlapā jāuzskaita visi kredīti ar līgumu numuriem un ikmēnešu maksājumiem, kurus veicat, atmaksājot šos kredītus. Mēdz būt situācijas, kurās nepieciešamas arī izziņas no kredītdevējiem, kurus vēlaties refinansēt, un tad var būt aizķeršanās ar kredītu apvienošanu, bet tas nav iemesls, kādēļ baidīties veikt šo soli un apvienot kredītus. Jo ātrāk Jūs to izdarīsiet, jo vairāk ietaupīsiet naudu, ko izdodat par ikmēneša maksājumiem.

Kāpēc vispār tiek ņemti vairāki kredīti?

Katra situācija, kādēļ kāds ir paņēmis vairākus ātros kredītus, patēriņa vai varbūt auto kredītu un vēl kādu citu no kredīta veidiem, ir atšķirīgas, un tas vairs nav būtiski. Svarīgākais ir izdomāt, kā atrisināt šo situāciju, lai veiksmīgi tiktu galā ar ikmēneša izdevumiem un kredītu atmaksu. Ja nav iespējams atrast veidu, kā piepelnīties, un bieži vien Jūs jau varbūt tāpat daudz strādājat un maz atpūšaties, tad vislabākais risinājums ir griezties pie kādas no kreditēšanas kompānijām un kopīgi izskatīt piemērotākos noteikumus kredītu apvienošanai.

Lai arī kāds būtu iemesls tam, kāpēc Jūs paņēmāt vairākus kredītus un kādēļ vairs nespējat laicīgi tos atmaksāt vai kādēļ šobrīd šī katra kredīta atmaksas summa mēnesī Jums ir kļuvusi par lielu, nekā Jūs domājāt tad, kad parakstījāt līgumu, galvenais ir risināt situāciju, lai neiekļūtu lielākās finansiālās grūtībās. Apvienojot kredītus vienā maksājumā, Jūs būsiet tikai ieguvējs! Sazinieties ar ONEfinance.lv, aizpildiet pieteikumu un nākamajā mēnesī bez raizēm maksājiet jauno summu par apvienoto kredītu!