Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kalvenē notiek Sporta un atpūtas diena

Rekurzeme.lv

2018. gada 21. jūlijs 07:00

285
Kalvenē notiek Sporta un atpūtas diena

Sestdien, 21. jūlijā, no pulksten 9 pie Kalvenes pagasta pārvaldes ar auto veiklības braucieniem sāksies Kalvenes pagasta Sporta un atpūtas diena.

Pulksten 10 pie pamatskolas svētkus atklās “GYM Lāčplēsis” vadītājs Māris Šveiduks un sporta kluba pārstāvji.

No pulksten 11 līdz 14 skolas sporta laukumā strītbols, basketbola soda metieni, disciplīna “Bumbiņu kokteilis”, velo veiklības brauciens, ložu šaušanas sacensības mērķī ar pneimatiskajiem ieročiem.

No pulksten 11 līdz 14 pie kultūras nama konkurss “Gardākā kūka Kalvenei” (nolikums pieejams Aizputes novada mājaslapā vai Kalvenes kultūras namā), radošās darbnīcas, hennas zīmējumi (par maksu), bērniem spēles un izklaides kopā ar “Brīnumu kalējiem”, piepūšamās atrakcijas.

Pulksten 14 kultūras namā svētku koncertā būs dziedošo aktieru ansamblis “Drama” (Dita Lūriņa, Karina Tatarinova, Mārtiņš Egliens un Mārcis Maņjakovs). Pēc koncerta būs svētku zupa.

No pulksten 15 centra sporta laukumā futbols, disciplīna “Snaiperi”, spēku cīņas, ģimeņu sacensības “Lauku sētā darba daudz”, iespēja katram pašam uzcept savu launaga pankūku.

No pulksten 15 līdz 17 pie pagasta pārvaldes ģimenēm ar bērniem Valsts policijas preventīvs pasākums par dažādiem ar drošību saistītiem jautājumiem ar policijas tēlu Runča Rūda un Bebra Bruno piedalīšanos.

Pulksten 20 Ābelnieku estrādē sportistu apbalvošana, Ivo Fomina un Roberta Dintera akustiskais koncerts “Nekas jau nebeidzas”. Noslēgumā zaļumballe kopā ar grupu “Nakts ziņas”. Pusnaktī pārsteigums.