Rekurzeme.lv ARHĪVS

Pieaugušos ar invaliditāti aicina uz bezmaksas Veselības dienām

Rekurzeme.lv

2018. gada 18. jūlijs 13:04

92
Pieaugušos ar invaliditāti aicina uz bezmaksas Veselības dienām

Liepājas pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Liepājas Neredzīgo biedrību no 8. līdz 10. augustam sociālās rehabilitācijas un izziņas centrā "Dvēseles veldzes dārzs" Ziemupē organizē Veselības dienas pieaugušajiem ar invaliditāti.

Veselības dienas notiks trīs dienu garumā. Aicināti pieteikties cilvēki ar dažāda veida invaliditāti ─ redzes, kustību, dzirdes un garīgās attīstības traucējumiem.

Veselības dienu norises laikā paredzētas dažādas meistarklases par veselīgu dzīvesveidu un uzturu, garīgo veselību, pareizu nūjošanu, peldēšanu u.c.

Tiks piedāvātas arī dažādas pielāgotas fiziskās aktivitātes cilvēkiem ar invaliditāti ─ vingrošana fizioterapeita vadībā, pilates nodarbības, riteņbraukšana (arī ar tandēmriteni), nūjošana, peldēšana, orientēšanās.

Veselības dienu laikā dalībnieki tiks nodrošināti ar ēdināšanu un nakšņošanu teltīs, tās un guļammaisi tiks nodrošināti).

Veselības dienām var pieteikties līdz 30. jūlijam, zvanot Liepājas Neredzīgo biedrībai pa tālruni 26056026 darba dienās no pulksten 10 līdz 16. Dalībnieku skaits nometnē ir ierobežots.