Rekurzeme.lv ARHĪVS

Liepājas muzejs aicina uz Latvijas simtgadei veltīto zaļumballi

Rekurzeme.lv

2018. gada 31. jūlijs 10:16

376
Liepājas muzejs aicina uz Latvijas simtgadei veltīto zaļumballi

No 1. augusta Liepājas muzeja kasē būs iespējams iegādāties biļetes uz Latvijas simtgadei veltīto zaļumballi, kas norisināsies 11. augustā Liepājas muzeja dārzā.

Zaļumballes muzikālo daļu pulksten 20 atklās Oleksija Demčenko "Džeza kvartets". Zaļumballes vadītāja būs Liepājas teātra aktrise Sigita Jevgļevska, kura kopā ar Kristeru Kupču sniegs arī muzikālu priekšnesumu.

Līdz pulksten vieniem pa nakti būs iespēja izdejoties latviešu populārāko dziesmu ritmos kopā ar Elizabeti Zagorsku un "Mīlas svētku orķestri".

Restorāns "Oskars" piedāvās ēdienus un dzērienus, bet zaļumballes viesiem ir iespēja ņemt līdz arī "groziņus".

Ieejas maksa ballē ir pieci eiro, vietu skaits ir ierobežots, tāpēc Liepājas muzeja muzejpedagoģe Anita Urkauska aicina biļešu iegādi neatlikt uz pēdējo brīdi.

Arī zaļumballes vakarā, 11. augustā, vēl būs iespējams iegādāties neliela skaita biļetes. Īpaši gaidīti viesi ballē būs Liepājas politiski represēto kluba, "Daugavas Vanagi Latvijā" Liepājas nodaļas, Latvijas nacionālo partizānu Liepājas nodaļas, Latviešu strēlnieku apvienības Liepājas nodaļas biedri, kā arī Liepājas Optimistu pulka biedri – viņiem ieeja būs bez maksas.