Rekurzeme.lv ARHĪVS

FOTO: Apbalvo Liepājas futbola čempionāta labākās komandas

FOTO: Apbalvo Liepājas futbola čempionāta labākās komandas

Ar svinīgo apbalvošanas ceremoniju noslēdzies Liepājas amatieru futbola čempionāts, kura A divīzijā par čempioniem kļuva “EKO Kurzemes” futbolisti, sudraba medaļas ieguva “Medze”, bet trešā bija “TEM” vienība.

Aiz godalgotā trijniekā ceturtajā vietā A divīzijā palika “Priekule”. Piekto vietu ieguva “Blue Shock Race”, bet sestais bija “RK Metāls”. “Nīcas” futbolisti čempionāta galotnē ar 7:3 sagrāva komandu “Eldan”, izbēgot no pēdējās vietas A divīzijā, kas nozīmēja izkrišanu uz B divīziju. Nīcenieki pārspēlē ar 3:1 uzvarēja B divīzijas otrās vietās ieguvēju “SLV Pluss” un saglabāja vietu spēcīgāko komandu sabiedrībā arī nākamgad.

B divīzijā uzvarēja un nākamgad A divīzijā spēlēs “Centra draudze”, otro vietu ieguva “SLV Pluss”, bet trešais bija “Liepājas papīrs”. B divīzija būs jāatstāj komandai “AE Partner”, kuras vietu ieņems C divīzijas uzvarētāji “LPPP/B3 sivēni”. Uz B divīziju tiks arī C divīzijas otrās vietas ieguvēja “Vaiņode”, kas pārspēlē ar 4:1 uzvarēja B divīzijas septītās vietas īpašnieci “Caljan”.

Plašāk par čempionātu lasiet "Kursas Laika" 2. augusta numurā!