Rekurzeme.lv ARHĪVS

Tici horoskopiem? Tad, iespējams, esi dzimis šajās zodiaka zīmēs!

Anna Bērziņa

2018. gada 21. septembris 21:09

422
Tici horoskopiem? Tad, iespējams, esi dzimis šajās zodiaka zīmēs!

Mēs visi kaut kādā mērā esam nedaudz māņticīgi. Vairāk ar dažādiem ticējumiem un zīmēm aizraujas sapņainākās un garīgiem meklējumiem gatavākās zodiaka zīmes, jo māņticība taču ir saistīta ar garu pasauli. Ja tici kādām noteiktām lietām, nav grūti noticēt arī tam, kam nav nekādu pārliecinošu pierādījumu; veicot rituālus vai dzīvojot pēc kādiem īpašiem nosacījumiem – tas jebkurā ietekmēs arī dzīvi kopumā.

Māņticība zināmā veidā nomierina. Tā gan ne vienmēr darbojas, bet, ja kaut kam patiešām gribi ticēt, tu dod tam spēku.

Lūk, piecas māņticīgākās zodiaka zīmes!

Zivis
Zivis, kā likums, dzīvo pašas savu dzīvi pēc saviem noteikumiem – un tie ietver arī dažādus aizspriedumus. Pirms sākt rīkoties Zivis bieži meklē labas zīmes un norādes.

Zivis ir ļoti intuitīvas būtnes, kas vienmēr ieklausās savos instinktos.

Ja Zivīm šķiet, ka spoki norāda uz kaut kā slikta iespējamību, viņas darīs visu iespējamo, lai no tā izvairītos, pat ja tas nozīmē visu dienu pavadīt gultā. Gadās, ka Zivis vienkārši gaida kaut ko sliktu, un, kad tas notiek, tas kalpo par pierādījumu viņu sajūtas pareizībai.

Auns
Auni sliecas pieņemt, ka paši kontrolē visu, kas ar viņiem notiek. Viņuprāt, sekojot noteiktiem aizspriedumiem, viņi padara sevi mazāk ievainojamus. Runā, ka Auni, piemēram, bieži tic: ja ausīs zvana vai ausis deg, par tevi kāds runā.

Svari
Svari nekādā gadījumā negrib izskatīties kā neveiksminieki, tāpēc sliecas sekot senām tradīcijām. Piemēram, ja Svari piedalās kādās kāzās, vari būt pārliecināts, ka kāzas notiks pēc visām tradīcijām un tiks ievērotas visas nianses, kas var būt saistītas ar aizspriedumiem.

Skorpions
Skorpioni ir ļoti māņticīgi. Viņi, piemēram, glabā mājās noteiktus kristālus, veic rituālus auras attīrīšanai un lai atbrīvotos no negatīvas enerģētikas mājās.

Ja kādai zīmei ir tuvas attiecības ar okultismu vai burvestībām, tas ir tieši Skorpions. Par laimi, parasti Skorpioni cenšas citiem palīdzēt, nevis kaitēt. Bet, ja pēkšņi kāds draugs kļūst par nodevēju, Skorpions kļūst ļoti drūms un atriebīgs.

Lauva
Lauvas sevi par māņticīgiem cilvēkiem neuzskata. Lauva, kā likums, neiet pie ekstrasensiem, bet ne tāpēc, ka uzskatītu tos par krāpniekiem, bet tāpēc, ka baidās no tā, ko viņi varētu Lauvam atklāt.

Ja Lauvam šķitīs, ka kāds to nolādējis vai uzlicis lāstu, reakcija būs vētraina. Lai gan tas var arī neizskatīties pēc māņticības, Lauva ļoti nopietni izturas pret saviem sapņiem un uzskata, ka tie nav tikai zemapziņas vēstījumi, bet arī mirušo mēģinājumi sazināties. Un kā gan citādi to nosaukt, ja ne par māņticību?

Avots: “Brainum”