Rekurzeme.lv ARHĪVS

Rituāls ar sveci, sāli un ūdeni, kā atbrīvoties no negatīvas enerģijas

Anna Bērziņa

2018. gada 25. septembris 22:31

929
Rituāls ar sveci, sāli un ūdeni, kā atbrīvoties no negatīvas enerģijas

Tā nu šai pasaulē iekārtots, ka cilvēks piesaista vairāk negatīvā nekā pozitīvā. Katru dienu tiekamies ar dažādiem cilvēkiem, situācijām, problēmām un parādībām, un katra atstāj savu nospiedumu mūsu iekšējā stāvoklī jeb biolaukā.


Negatīva enerģija cilvēkā var krāties gadiem un izpausties dažādi. Kā likums, negatīvais lādiņš izpaužas noskaņojumā un pašsajūtā. Cilvēks, kurā ir daudz negatīvas enerģijas, bieži ir viegli aizkaitināms un agresīvs.


Tāpat viņš ātri nogurst, slikti guļ un cieš no pazeminātas imunitātes. Protams, spēcīga un apjomīga negatīva enerģija cilvēkā ietekmē arī viņa darbu un citas dzīves norises. Tādam cilvēkam, kā likums, neveicas personīgajā dzīvē un darbā.


Kā atbrīvoties no negatīvās enerģijasIr daudz veidu, kā atbrīvoties no negatīvās enerģijas: kāds skaita mantras, cits meditē vai izmanto citas meditatīvās prakses. Piedāvājam vienkārši un saprotamu veidu, kā atbrīvoties no negatīvās enerģijas.


Rituālam būs vajadzīga balta svece, bļoda ar ūdeni un parasta pārtikas sāls. Var izmantot ceturtdien iegādātu sāli, tai ir spēcīgāka iedarbība.


Lai veiktu rituālu, pārliecinies, ka mājās esi viena. Izģērbies kaila. Var uzvilkt krekliņu vai kaut ko vieglu.


Iededzina sveci, pievieno ūdenim piecas tējkarotes sāls un ieliek kājas bļodā. Aizver acis un iedomājas, kā enerģija plūst no galvas līdz kājām un nolaižas uz leju. Iztēlojies, kā bļoda, kurā stāvi, it kā uzsūc sevī visu negatīvo enerģiju un tā pakāpeniski tevi atstāj. Enerģiju iztēlojies tumšos toņos.


Rituāla beigās iztēlojies, ka visa negatīvā enerģija tevi atstājusi, un tagad tavs ķermenis mirdz silti zeltainā gaismā.


Šo rituālu ezoteriķi iesaka veikt trīs vakarus pēc kārtas. Kā likums, trešajā dienā cilvēks ir pilnībā atbrīvojies no negatīvas enerģijas. Svarīgi pēc katra rituāla uzreiz doties pie miera, lai atjaunotuenerģiju.


Šo rituālu vēlams veikt ne tikai tad, kad parādījušies negatīvās enerģijas simptomi, bet arī profilaksei. Sāls lieliski attīra cilvēka mentālo ķermeni un palīdz atjaunot enerģiju.


Avots: Esotericblog.ru