Rekurzeme.lv ARHĪVS

Oktobra horoskops. Ko astrologi sola karjeras un finanšu lauciņā?

Anna Bērziņa

2018. gada 30. septembris 22:24

1743
Oktobra horoskops. Ko astrologi sola karjeras un finanšu lauciņā?


Pēc biznesa aktivitāšu noplakuma aizvadītajā vasarā pašlaik arvien aktīvāk cilvēki pievēršas lietišķajai jomai, cenšoties pakāpties pa karjeras kāpnēm un palielināt savus ienākumus. Bet kāds tad būs oktobris finanšu un karjeras jomā ikvienam strādājošajam? Lasi šajā horoskopā!

 Auns

2018.gada oktobra karjeras horoskops Aunam iesaka vākt un analizēt informāciju. Visus dokumentus, kas attiecas uz naudas ieņēmumiem, rūpīgi pārbaudi. Ja tu nedaudz mainīsi darba metodiku, tad jau oktobra beigās saņemsi vēlamo amatu ar augstu atalgojumu. Auns nedrīkst svārstīties savos lēmumos un rīcībā, jo tas tikai kaitēs karjeras izaugsmei. Darba kolektīvā izrādi iniciatīvu, tad 2018.gadā paaugstināsi savu autoritāti un atklāsi jaunus horizontus.

 Oktobra karjeras horoskops sievietei Aunam rekomendē būt diplomātiskākai un aktīvākai, lai uzlabotu attiecības ar lietišķajiem partneriem. Biznesa lēdija no tevis iznāks tikai tajā gadījumā, ja tu pati izveidosi “tiltus” ar kompanjoniem, kā arī izdevīgi ieguldīsi finanses precēs. Oktobrī sieviete Auns var palutināt sevi un tuvos cilvēkus ar dāvanām, jo naudas tev tam būs pietiekami daudz.

 Vīrietim Aunam oktobrī nepieciešams nedaudz paaugstināt latiņu, lai panāktu kolēģu un priekšnieka labvēlību. Ja tu gribi saņemt pienācīgu atalgojumu, strādāt vajadzēs no agra rīta līdz vēlam vakaram. Nepārdzīvo, ka mājinieki būs neapmierināti tavas slodzes dēļ, jo rezultāts būs tā vērts.

 Vērsis

2018.gada oktobra karjeras horoskops Vērsim sola daudz problēmu darbā. Tu saķersi galvu, kad ieraudzīsi, cik daudz darba jāpaveic īsos termiņos. Turklāt Vērsim oktobrī vajadzēs aizstāt saslimušu kolēģi, kas izraisīs viņā lielu neapmierinātību. 2018.gadā tevi gaida cīņa ar konkurentiem un izrēķināšanās ar skauģiem. Visam būs nepieciešami spēki un gudrība, tāpēc centies ik pa laikam dot sev atelpu. Oktobra beigās Vērsis saņems pienācīgu prēmiju.

 Sievietei Vērsim oktobrī nevajag izveidot dienesta romānu. Pirmkārt, par to uzzinās visi tuvinieki un kolēģi. Otrkārt, tas nopietni kaitēs Vērša karjerai. Treškārt, tas var uz ilgu laiku sabojāt reputāciju sabiedrībā. Labāk oktobrī atrodi internetā piepelnīšanās iespējas, lai uzlabotu savu materiālo situāciju. Un vēl – nopērc abonementu uz fitnesa centru.

 Oktobra karjeras horoskops vīrietim Vērsim prognozē stabilu finanšu stāvokli. Galvenais – necenties dabūt visu un uzreiz, vēl jo vairāk tāpēc, ka puse darbu “karājas gaisā”. Darba mīlestība un radošums oktobrī vīrieti Vērsi padarīs par neaizvietojamu darbinieku.

 Dvīņi

 2018.gada oktobra karjeras horoskops Dvīņiem sola lielu apātiju pret darbavietu, kur viņi nostrādājuši ne vienu gadu vien. Tev gribēsies visu krasi mainīt, iet mācīties un pārcelties uz citu dzīves vietu, lai izveidotu karjeru. Ar naudu Dvīņiem oktobrī jābūt ekonomiskākam, īpaši, ja tu saņemsi lielu summu un gribēsi to visu iztērēt tuvākajos lielveikalos. 2018.gadā situācija darba kolektīvā veidosies neviennozīmīgi, taču Dvīņi ar savu praktiskumu un racionālismu spēs pavērst notikumus savā labā.

Sievietei Dvīņiem oktobrī vajag kļūt par radošu un ambiciozu personību, lai sasniegtu karjeras virsotnes. Sīks un zemi apmaksāts darbs tevi nogurdinās un kaitinās. Bet – ja sieviete Dvīņi iekļaus projektos radošumu, tad pārsteigs ne tikai kolēģus, bet arī augstāk stāvošo vadību.

 Oktobra karjeras horoskops vīriešiem Dvīņiem iesaka stingri sadalīt naudu ģimenei, izklaidēm un personiskajam biznesam, citādi izveidosies pilnīgs sajukums un tu paliksi bez iztikas līdzekļiem. Ja oktobrī vīrietis Dvīņi nezina, kur izdevīgi ieguldīt līdzekļus, vajag vērsties pēc palīdzības pie turīgiem draugiem.

 Vēzis

 2018.gada oktobra karjeras horoskops Vēzim paredz negaidītu veiksmi visos jaunajos un ieilgušajos darbos. Iespējami nelieli strīdi ar kolēģiem, bet gudrs lēmums palīdzēs neitralizēt konfliktu. Vēzim oktobrī vairāk vajag strādāt pie sevis, nevis komandēt citus cilvēkus. Ar pacietību un darbu visu var panākt. Rutīnas darbu arī būs daudz, taču tos ignorēt Vēži nedrīkst. Naudas plānā 2018.gadā gaidāma stabilitāte, tāpēc par šo jautājumu raizēties nevajag. Visu, ko vēlēsies, iegādājies, bet pārējais tev nav vajadzīgs.

 Oktobra karjeras horoskops sievietei Vēzim sola daudz steidzamu un otršķirīgu darbu. Bet visas tavas domas būs saistītas ar ģimeni, nevis karjeru. Priekšniecībai diez vai patiks šāds sievietes Vēža noskaņojums, tāpēc esi maksimāli izpildīga un punktuāla. Iespējami veiksmīgi pirkumi ar ievērojamu atlaidi – kažoks, dārglietas vai automašīna.

 Vīrietis Vēzis oktobrī darbā atklāti garlaikosies. Ar naudu tev viss ir pilnīgā kārtībā, bet stimulu jauniem panākumiem nav. Perspektīvi projekti Vēzim parādīsies tikai oktobra beigās, bet tie ir ļoti jāpieskata.

 Lauva

2018.gada oktobra karjeras horoskops Lauvam sola nepārtrauktu kņadu, skriešanu un jukas. Tev nāksies apbraukāt un apstaigāt ne vienu vien aģentūru un pasērfot internetā, meklējot jaunu darbu. Izmanto jebkuru informāciju, tiecies ar lietišķiem cilvēkiem un pieņem drosmīgus lēmumus. Galvenais – oktobrī esi uzmanīgs līdz pat sīkākajai detaļai un neparaksti līgumus bez rūpīgas to izskatīšanas, citādi tevi vienkārši apmānīs un atstās bez naudas.

 Sievietei Lauvai oktobrī nevajag laist garām nevienu ar darbības jomu saistītu semināru, konferenci vai svarīgu pasākumu. Tas viss tev kļūs par atspēriena punktu karjeras izaugsmei nākotnē. Jauniepazīti cilvēki sievietei Lauvai oktobrī palīdzēs atrisināt finanšu problēmas. Par darbu saņemto naudu centies netērēt ekskluzīvām lietām, bet ieliec krājkasītē.

Oktobra karjeras horoskops vīrietim Lauvam iesaka uzņemties nelielu risku, ja jautājums attiecas uz lielu naudu. Tu vari tikt pie prāvas summas, ja spēsi laikus apstāties. Oktobrī vīrieša Lauvas tēriņi būs saistīti ar bērniem, braucienu un uzņēmējdarbības noformēšanu. Pateicoties pūliņiem, tu varēsi gūt panākumus visā, kam ķersies klāt.

 Jaunava

 2018.gada oktobra karjeras horoskops Jaunavai iesaka sākt kardināli jaunu darbības veidu, īpaši, ja esošajā jomā tu kā profesionālis esi sevi izsmēlis. Nodarbojies oktobrī ar lietišķo partneru meklēšanu, droši slēdz līgumus un pašizglītojies. Darba slodze 2018.gadā Jaunavai būs kolosāla, taču tas ir tikai uz labu. Tu varēsi nostiprināt ne tikai finanšu stāvokli, bet arī autoritāti sabiedrībā.

 Oktobra karjeras horoskops sievietei Jaunavai neiesaka būvēt ilgtermiņa plānus. Darbā iespējamas problēmas un kavēšanās ar dokumentu saņemšanu un naudas pārskaitīšanu. Ja sieviete Jaunava oktobrī atradīs piepelnīšanās iespēju, tā būs veiksme. Daļu nopelnītās naudas ieguldi personiskajā biznesā. Šomēnes tu vari atļauties sev lielus un dārgus pirkumus.

 Vīrietim Jaunavai oktobrī būs jāskrien kā vāverei ritenī. Darbā iespējami avārijas apstākļi, tāpēc būs nepieciešama tava pieredze un talants, lai visu atjaunotu agrākajās sliedēs. Oktobra beigās situācija ar naudu vīrietim Jaunavai sakārtosies, ja viņš pats nenolaidīs rokas un turpinās darboties lietas labā. 2018.gadā vīrietim Jaunavai ir atļauts ieguldīt līdzekļus vērienīgos projektos.

 Svari

 2018.gada oktobra karjeras horoskops Svariem sola labklājību, negaidītu peļņu un naudas ienākšanu kontā. Vispār viss, kas saistīts ar materiālo pusi, būs veiksmīgs. Tādas kolosālas veiksmes rezultātā Svari var ieguldīt daļu summas nekustamajā īpašumā, personiskajā biznesā, iegādāties automašīnu vai māju ārpilsētā. Taču oktobrī tev nopietni jāaizdomājas par karjeru. Jo nauda ātri izsīkst, bet dzīve uz vietas nestāv.

 Sievietei Svariem oktobrī vajag akcentēt uzmanību uz kontraktiem, līgumiem un vērtspapīriem. Ja tavu uzmanību nenovērsīs dažādi sīkumi, tad pamatīgi un ātri tu izpildīsi svarīgu darbu. Priekšnieks ievēros sievietes Svaru degsmi un pūliņus, tāpēc oktobrī viņa var iegūt pienācīgu amatu. Nu, vai tad tā nav likteņa dāvana?

 Oktobra karjeras horoskops vīrietim Svariem iesaka vairāk ekonomēt un krāt, nekā tērēt. Tas tev jāliek aiz auss, jo tu neapdomīgi tērē naudu, izmaksā draugiem un spēlē kazino. Vīrietim Svariem oktobrī jābūt prātīgākam un piesardzīgākam, citādi viņu noteikti piemeklēs bankrots. Ja tu patiešām vēlies ieguldīt naudu, tad novirzi to labdarībai.

 Skorpions

2018.gada oktobra karjeras horoskops Skorpionam iesaka nekrist jebkādu komerciālu piedāvājumu kārdinājumā. No tiem puse ir īsta himera, nevis realitāte. Ja tu oktobrī nolemsi krasi mainīt darbu, tad pārdomā to simt reižu. Ieklausies vecāko ģimenes locekļu un savā intuīcijā. Ja Skorpions nogriezīs visu kā ar nazi, tad diez vai viņš var cerēt uz karjeras izaugsmi. Finanšu labklājības iegūšanai tev jānodarbojas ar frīlansa pakalpojumu sniegšanu internetā.

 Sievietei Skorpionam oktobrī vispirms vajag uzlabot attiecības ar priekšniecību, bet tikai pēc tam domāt par karjeru un augstu algu. Darbā savaldi savas emocijas un atstāj tās aiz biroja sliekšņa. Oktobrī sieviete Skorpions varēs iegādāties daudz noderīgu lietu ar atlaidi. Tu vari arī iztērēt nelielu summu iemīļotajam hobijam vai bērnu apmācībai.

 Oktobra karjeras horoskops vīrietim Skorpionam vīrietim prognozē tik lielisku finanšu nastu, kuru viņš nesīs ar lielu prieku. Gandarījuma dēļ tu nolemsi iztērēt milzu summu ģimenei, tuviniekiem un mājoklim. Darbā panākumi atnāks pie tiem Skorpioniem, kuri jūtas “savā vietā” un neceļ paniku.

 Strēlnieks

2018.gada oktobra karjeras horoskops Strēlniekam sola tik daudz darba, ka viņš fiziski to nespēs paveikt vienatnē – palīdzēs tikai kolektīvi pūliņi. Pieaugs tava autoritāte kolēģu vidū. Prasmju Strēlniekam netrūkst, tāpēc oktobrī viņam vajag parādīt savu bagāto potenciālu un pieredzi. Priekšnieks atzinīgi novērtēs visu, ko tu jau esi izdarījis un ieplānojis izdarīt nākotnē. Mēneša beigās viņš piešķirs Strēlniekam prāvu prēmiju.

 Sievietei Strēlniekam oktobrī paredzamas sarežģītas attiecības ar kolēģiem, īpaši, ja tās arī ir sievietes. Konflikti oktobrī sekos tev pa pēdām, tāpēc nezaudē pašsavaldīšanos. Jo vairāk pozitīvā sieviete Strēlnieks ieguldīs saskarsmē ar lietišķajiem partneriem, jo labāk viņai veiksies darījumi un bizness ies kalnā.

 Oktobra karjeras horoskops vīrietim Strēlniekam iesaka izvairīties no tiem, kas mudina viņu uz mahinācijām un naudas avantūrām. Neieguldi naudu uzņēmumā, par kuru dzirdi pirmoreiz. Oktobrī Strēlniekam kopīga darba piedāvājumu izteiks tuvs draugs. Droši piekrīti, ja tu uzticies šim cilvēkam.

 Mežāzis

2018.gada oktobra karjeras horoskops Mežāzim sola veiksmīgu mēnesi, ja viņš neslinkos un necerēs uz citiem kolēģiem. Tev viss jādara pašam, kā arī nevajag uzgrūst kādam citam vainu par nekvalitatīvu darbu. Oktobrī Mežāzis var atrast piepelnīšanās avotu, kas uzlabos viņa finanšu stāvokli. Ja precīzi izplānosi ģimenes budžetu, tad nevienu pirkumu nevarēs nosaukt par bezjēdzīgu. Oktobrī Mežāzis atradīs aizraušanos, kas nesniegs materiālu ieguvumu, bet iepriecinās sirdi.

 Oktobra karjeras horoskops sievietei Mežāzim prognozē finansiālas un profesionālas perspektīvas. Turklāt to veicinās ne tikai tavs lietišķais tvēriens, bet arī parasta veiksme. Kolektīvā oktobrī gaidāmas kardinālas izmaiņas – no darba aizies viens no darbiniekiem vai nomainīsies priekšniecība. Mežāzi oktobrī var iecelt svarīgā amatā. Naudas ziņā vajag būt ekonomiskākai un iegādāties tikai pašu nepieciešamāko.

 Vīrietim Mežāzim oktobrī būs grūti izkļūt no finanšu problēmām. Ja tu atteiksies no izsmalcinātām lietām un biežiem lielveikalu apmeklējumiem, tad saglabāsi uzkrāto naudas summu. Karjeras izaugsmei oktobris nav piemērots, taču Mežāzim vajag izveidot darbības plānu šajā virzienā.

 Ūdensvīrs

 2018.gada oktobra karjeras horoskops Ūdensvīram sola jaunu darbības sfēru. Tu pats izlemsi visu kardināli izmainīt, lai strādātu ne tikai naudas, bet arī gandarījuma dēļ. Galvenais – parādi sevi darba kolektīvā no labākās puses un neiedomājies “pumpēt” savas tiesības. Oktobrī Ūdensvīram nevajag izveidot savu kompāniju un sākt uzņēmējdarbību – tas diez vai nesīs ienākumus. Enerģijas pārpalikumu novirzi labdarībai, jo ne vienmēr vajag nodarboties ar karjeru un kapitāla vairošanu.

 Sievietei Ūdensvīram oktobrī būs grūtības saskarsmē ar kolēģiem un priekšnieku. Tev ir uzdots daudz rutīnas darbu, tāpēc nav noskaņojuma strādāt. Oktobrī sievietei Ūdensvīram var izveidoties dienesta romāns ar priekšnieku. Tas izraisīs tenku lavīnu un negatīvi ietekmēs reputāciju. Ja oktobrī mīļotajam vīrietim vai bērnam uzdāvināsi kārotu lietu, viņi būs neaprakstāmā sajūsmā.

 Oktobra karjeras horoskops vīrietim Ūdensvīram prognozē pārbaudījumus, kas saistītu ar ienākošajām finansēm. Tavā kontā neienāks nauda, kuru tu sen gaidi. Personiskais bizness vīrietim Ūdensvīram oktobrī būs stabils, ja viņš pret to attieksies ar pilnu atbildību.

 Zivis

 2018.gada oktobra karjeras horoskops Zivīm iesaka rūpīgi izanalizēt saņemto informāciju. Iespējamas jaunas ziņas, gan labas, gan sliktas. Bez palīgiem profesionālajā jomā Zivīm neiztikt, tāpēc ņem vērā pat niecīgākos padomus. Oktobrī tu iegūsi jaunu amatu un būtiski pakāpsies pa karjeras kāpnēm. Jo veiksmīgāk un izdevīgāk 2018.gadā Zivis ieguldīs naudu, jo lielāku peļņu iegūs.

 Oktobra karjeras horoskops sievietei Zivīm prognozē grūtu mēnesi finanšu un darba jomā. Darba kolektīvā iespējama štatu samazināšana, kā arī darba algas apcirpšana. Oktobra vidū sievietei Zivīm vajag īpaši atbildīgi attiekties pret saviem tiešajiem pienākumiem. Tuvinieki uzdāvinās kaut ko vērtīgu un noderīgu mājoklim, bet tev pašai labāk uz laiku atteikties no dārgu modes preču veikalu apmeklēšanas.

 Vīriešiem Zivīm oktobrī nevajag aizņemties pat mazu summu. Atdot naudu nāksies ar lielām grūtībām un ilgstoši. Darbā vīrietis Zivis nedrīkst provocēt konfliktus, citādi viņam pašam nāksies izgrozīties no kuriozas situācijas. Oktobra beigās priekšniecība uzticēs tev projektu, kas būs interesants un izdevīgs.

 

Avots: “Astroruk.ru”