Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kā un kur meklēt dāvanu idejas vīrietim

2018. gada 14. oktobris 00:00

471
Kā un kur meklēt dāvanu idejas vīrietim

Tētis, brālis, vīrs, draugs, kolēģis, vectēvs — mums katram apkārt ir daudz lielisku un īpašu vīriešu. Katrs no viņiem ir personība ar savu raksturu, īpašībām, sapņiem un vēlmēm. Katrs no viņiem ir pelnījis, lai tuvākie un dārgākie cilvēki svētku dienās par viņu atcerētos.

Ko dāvināt vīrietim? Kā un kur meklēt piemērotu dāvanu? Dāvanu serviss “Lieliska Dāvana” dalās dažās idejās, kā un kur meklēt labākās un piemērotākās dāvanas, ko pasniegt vīriešiem. Varbūt arī jums šie padomi noder, lai atrastu labākās dāvanu idejas vīrietim, iepriecinot viņu dzimšanas dienā, kāzu jubilejā vai Ziemassvētkos.

Piepildīt vīrieša sapni
Svētki ir tā reize, kad varam un gribam atļauties daudz vairāk, kad gribam piedzīvot kaut ko īpašu. Kāpēc gan dāvanu idejas vīrietim nemeklēt viņa “nepiepildīto sapņu plauktiņā”?

Ja tas ir vīrs, brālis vai draugs, noteikti zināt, par ko viņš reiz ir sapņojis, ko apstākļu dēļ nav izdevies īstenot. Neskatoties uz to, ka tas varbūt ir kaut kas pavisam traks vai muļķīgs, tas tomēr kādā dzīves brīdī ir bijis viņa sapnis. Atrodot veidu, kā to piepildīt, sajūtas šim cilvēkam varētu būt ļoti nostalģiskas un spēcīgas.

Par ko tad sapņo vīrieši? Cik vīriešu, tik daudz atšķirīgu un īpašu sapņu. Atliek tikai atcerēties vai uzzināt viņa unikālos un ķerties klāt kāda sapņa realizācijai.

Hobiji un intereses — ar to nevar kļūdīties
Dāvanu idejas vīrietim, ar kurām noteikti nevar kļūdīties, ir tās, kuras atrodas hobiju un interešu sektorā. Padomājiet, ar ko viņš aizraujas, ko dara brīvajā laikā, kam labprāt tērē savus brīvos līdzekļus, kāda ir profesionālā ievirze utt.

Apkopojot šo informāciju, būs plašs dāvanu klāsts, kurš jau uzreiz “trāpīs desmitniekā”. Ja nav pārliecības, vai šāda lieta viņam jau ir, labāk uzdāvināt dāvanu karti kādā veikalā, kur iegādājamas ar hobiju saistītās lietas.

Pārsteigumi un došanās ārpus komforta zonas
Ikvienam reizēm vajadzīgs izkāpt no komforta zonas. Tas palīdz izrauties no rutīnas, paskatīties uz sevi un pasauli no cita skatupunkta. Īpaši svarīgi tas ir vīriešiem, jo viņi pēc dabas ir mednieki, atklājēji, iekarotāji, piedzīvojumu meklētāji. Pat ja paši to ir aizmirsuši un saglabājuši tikai gēnu līmenī.

Pārsteidzošas, aktīvas, adrenalīna pilnas, neparastas un izaicinošas dāvanu idejas vīrietim meklējiet dāvanu karšu interneta veikalā lieliskadavana.lv. Tur vienuviet apkopoti labākie piedāvājumi no Latvijas un kaimiņu valstu uzņēmējiem. Atradīsiet aktivitātes gan uz ūdens, gan gaisā, gan uz riteņiem, pārbaudījumus veiklībai, intelektam un daudzas citas brīnišķīgas dāvanas.

Personīga attieksme un patiesas rūpes

Dāvanas, kuras ir personalizētas, ar personisku attieksmi, īpaši piemeklētas jubilāram, vienmēr īpaši silda sirdi. Tās liecina par patiesu draudzību, mīlestību un rūpēm. Tāpēc vienmēr vajadzētu domāt, ko vēlaties ar šo dāvanu pateikt, ko tā nozīmē jums un nozīmēs saņēmējam.

Labai dāvanai būtiskākais nav cena, bet gan pievienotā emocionālā vērtība, ko saņēmējs vienmēr jūt. Jā, arī vīrieši to pamana un novērtē! Var pietikt pat ar tādiem sīkumiem kā ar roku rakstīta mīļa zīmīte, oriģināls un paša veidots iesaiņojums, neparasts dāvanas pasniegšanas veids utt.

Dāvana ar stāstu — tas saņēmējam liks justies īpašam!