Rekurzeme.lv ARHĪVS

Pretim panākumiem un labklājībai. Lielais novembra horoskops visām zodiaka zīmēm

Anna Bērziņa

2018. gada 27. oktobris 16:46

1214
Pretim panākumiem un labklājībai. Lielais novembra horoskops visām zodiaka zīmēm


2018.gada novembra horoskops sola saspīlētu un neviennozīmīgu periodu. Daudzi pastiprināti tieksies pēc mērķu sasniegšanas, kā arī jebkādā veidā panākt savu vēlmju piepildījumu. Saule Skorpiona zīmē pastiprina to cilvēku ambīcijas, kuri ir godkārīgi un pašpārliecināti. Ja cilvēka horoskopā dominē Plutons vai Saule, tad novembrī viņš būs pilns magnētisma un enerģijas.

 

Novembrī daudziem būs raksturīga aizkaitināmība, ievainojamība un apātija. Parādīsies smaguma un nomāktības sajūta. Nepamatots aizdomīgums un neuzticēšanās izvirzīsies pirmajā plānā. Taču drīzumā situācija mainīsies un cilvēki kļūs patiesāki un draudzīgāki. Novembra vidū vajag mazāk uzticēties mazpazīstamiem cilvēkiem.

 

Panākumi novembrī gaida tos, kas apveltīti ar radošumu un oriģinālām idejām. Var iegādāties datorus, tehniskus jauninājumus un uzstādīt programmas. No grūtām situācijām palīdzēs izkļūt intuīcija un gudrs lēmums, kas nāks piepeši.

 

Novembra horoskops iesaka kārtīgi sagatavoties gada aukstajai sezonai. Var iegādāties siltu apģērbu, kā arī siltināt mājokli. Neptūns un Marss novembrī ir retrogrādā stāvoklī, kas cilvēkos vairos sentimentalitāti un sapņainu noskaņojumu. Principi un dzīves uzskati daudziem būs tik mainīgi, ka ietekmēs lēmumus un nākotnes plānus. Jaunievedumu dažādās sfērās daudziem nāks par labu. Novembrī vēlams neveidot uzkrājumus, bet ieguldīt finanses izdevīgos un ilgtermiņa projektos.

 

Daļa cilvēku novembrī jutīsies fiziski un morāli vāji. Viņiem gribēsies būt vienatnē un abstrahēties no dienišķajām problēmām. Novembra horoskops neiesaka skumt un ieslīgt depresijā. Vajag saņemt gribu dūrē un izrauties uz priekšu – pretim panākumiem un labklājībai.

 

Auns

2018.gada novembra horoskops Aunam iesaka vairāk atpūsties un plūkt sava darba augļus. Tu esi teicami pastrādājis, tāpēc pelnījis godu, cieņu un prēmiju. Novembrī tev vajadzēs bieži sniegt palīdzību vecāka gadagājuma tuviniekiem. Personiskajā dzīvē Aunam veiksies labāk, nekā ar finansēm, bet tu jau ar to šogad biji rēķinājies. Izeju no grūtas situācijas kolektīvā tu atradīsi, ja vērsīsies pēc atbalsta pie ietekmīga cilvēka.

Novembra horoskops sievietei Aunam prognozē neilgu depresiju, no kuras atbrīvoties palīdzēs mīļotais cilvēks. Tikai nenoklusē savas iekšējās problēmas, lai to neuzkrātos vēl vairāk. Aizkaitinājumu un apātiju sievietei Aunam labāk prasmīgi slēpt, bet Holivudas smaidu sūtīt visiem, kas ir to pelnījuši.

 

Novembra horoskops vīrietim Aunam sola piesātinātu un interesantu mēnesi visās jomās. Personiskā dzīve būs prioritāte, bet par darbu nāksies uz laiku aizmirst. Vēl jo vairāk tāpēc, ka tu visu paveici savlaicīgi un pat saņēmi par to finansiālu apbalvojumu. Vīrietis Auns par bērniem pārdzīvos vairāk, nekā parasti. Tam ir iemesls – atvases bieži saaukstēsies un cietīs no hroniskām slimībām.

 

Vērsis

2018.gada novembra horoskops Vērsim paredz līderpozīcijas gan ģimenē, gan darbā. Tu tik centīgi darbosies un tieši izteiksi savas domas, ka būsi veiksminieku vidū. Par Vērša galveno nodarbošanos dzīvē kļūs labdarība. Sadzīvē tu spēsi visu organizēt pēc labākajiem standartiem, bet ar naudu iemācīsies rīkoties saprātīgi.

 

Novembra horoskops sievietei Vērsim iesaka rūpīgi slēpt no apkārtējiem savas ievainojamās vietas. Citādi tu nonāksi diskomforta, aizvainojumu un nepelnītas kritikas atmosfērā. Sievietei Vērsim nevajag uzņemties vairāk, nekā viņa spēj izdarīt. Mīlestībā tev ir gaidāms pārbaudījums un cīņa ar sāncensēm. Bet tā kā sievietei Vērsim raksturīga mīlestība pret dzīvi un šarms, viņa būs uzvarētāja.

 

Novembra horoskops vīrietim Vērsim iesaka mazāk domāt par ikdienas problēmām, bet mierīgi nodarboties ar savām lietām. Viss drīz normalizēsies, bet nepatikšanas aizies aizmugurējā plānā. Nedramatizē situāciju personiskajā dzīvē, jo novembrī tā nebūs atkarīga no tevis. Vīrieti Vērsi sagaida tāls brauciens, tāpēc steidzami kārto ārzemju pasi.

 

Dvīņi

2018.gada novembra horoskops prognozē, ka Dvīņiem būs jāpieņem svarīgs dzīves lēmums. Ja tu neaizmirsīsi par realitāti un mēra sajūtu, tad visu pārvarēsi un pat paliksi vinnētājos. Emocijas un pārmērīgs risks Dvīņiem par nopietni kaitēt gan mīlestībā, gan finanšu jomā. Daudzi Dvīņi novembrī mērķtiecīgi atteiksies no karjeras ģimenes dēļ. Tev radīsies vēlme rūpēties par tuviem cilvēkiem un labiekārtot mājokli.

 

Novembra horoskops sievietēm Dvīņiem iesaka izveidot gan lietišķa, gan personiska plāna iepazīšanās. Tas palīdzēs tev dzīvē pat vairāk nekā nauda vai reputācija sabiedrībā. Galvenais – novembrī nemāni pati sevi. Būvē plānus tādā veidā, lai tie nākotnē nekaitētu tavām profesionālajām interesēm. Mīlestībā sievietes Dvīņi būs dāsnas un uzticīgas partnerim.

 

Novembra horoskops vīriešiem Dvīņiem sola šķēršļus personiskajā dzīvē. Tie var būt sāncenši, skauģi vai melīgi solījumi. Neļauj cilvēkiem ar tevi “spēlēties” kā ar marioneti. Novembrī veiksmīgi būs lietišķie braucieni uz ārzemēm. Vīrieši Dvīņi dedzīgi ķersies pie karjeras un palielinās ienākumus. Tikai izvēlies sev darbu, kas ir interesants, nevis monotons un garlaicīgs.

 

Vēzis

2018.gada novembra horoskops Vēzim prognozē balto strīpu dzīvē, kuru viņš ar nepacietību gaidīja. Viss sliktais un sarežģītais palicis aiz muguras, tāpēc pat neatsauc atmiņā nepatikšanas. Novembrī var droši slēgt līgumus, parakstīt dokumentus un pat mainīt dzīvesvietu. Vēzim nav vēlams idealizēt cilvēkus, it īpaši to, ar kuru viņš gatavojas saistīt savu likteni. Bezgalīgs dāsnums piesaistīt tev negodīgus ļaudis.

 

Novembra horoskops sievietei Vēzim sola gan priecīgus, gan nepatīkamus notikumus dzīvē. Karjerā gaidāms krass kāpums un sāpīgs kritums, taču tu spēsi pārdzīvot šādas kataklizmas. Galvenais novembrī ieklausies savā intuīcijā. Tā nepievils, bet precīzi norādīs sievietei Vēzim kam uzticēties un kādā virzienā doties.

 

Novembra horoskops vīrietim Vēzim iesaka biežāk tikties ar draugiem un veltīt uzmanību mājiniekiem. Tu vari kļūt par vieglu laupījumu manipulatoriem un krāpniekiem, tāpēc esi modrs. Vīrietim Vēzim vajag lietpratīgi rīkoties ar budžetu, citādi nauda izsīks neticamā ātrumā. Neraugoties uz nesavtību, tev novembrī nepieciešams ievērot pragmatismu.

 

Lauva

2018.gada novembra horoskops Lauvam sola brīnišķīgus notikumus dzīvē. Daudzi no tiem patiešām tevi šokēs, bet citi – tieši otrādi – dāvās pārliecību un mieru dvēselē. Pārmaiņas apkārtējā vidē ietekmēs Lauvas noskaņojumu un viņam gribēsies vairāk nodoties spriedelēšanai un apcerei, nevis aktīvi strādāt. Karaliskais Lauva samierināsies ar to, ko vairs mainīt nav viņa spēkos. Šāda nostāja novembrī palīdzēs tev sasniegt augstu līmeni dažādās sfērās.

Novembra horoskops sievietei Lauvai iesaka peldēt pa straumi, neko krasi nemainīt, kā arī būt savaldīgai un aukstasinīgai. Ja kaut kas negaidīts notiks tavā dzīvē, tātad tā vajag. Filozofisks pasaules skatījums novembrī Lauvenei iemācīs citādi traktēt situācijas gan mīlestībā, gan profesionālajā sfērā.

 

Novembra horoskops vīrietim Lauvam iesaka vairāk pievērsties ģimenei, sadzīvei un finanšu jautājumiem. Kas attiecas uz mīlestību, tad tā pati tevi atradīs un apspīdēs ar siltu gaismu. Vīrietis Lauva būs tik enerģisks, ka uzlādēs ar savu optimismu kolēģus, draugus un biznesa partnerus. Tikai nemēri cilvēkus pēc savas olekts, bet izrādi saprātīgumu.

 

Jaunava

2018.gada novembra horoskops Jaunavai iesaka kalt likteni savām rokām. Starp citu, tas tev lieliski izdosies, ja tu neminstināsies. Novembrī Jaunava bieži pavadīs laiku vienatnē, prātos par dzīvi un būvēs nākotnes plānus. Pirms kaut ko uzsākt, simt reižu apdomā. Pārmērīgs azarts un risks var izraisīt nelabojamas sekas.

 

Novembra horoskops sievietei Jaunavai rekomendē ķerties pie personīgās dzīves sakārtošanas un karjeras veidošanas. Protams, to visu nav viegli apvienot, taču – ja ir vēlme, viss izdosies. Jaunava nemīl gaidīt un slīgt bezdarbībā, tāpēc novembrī viņa darbosies pēc principa “nogriezt kā ar nazi”. Skaties, tikai nesastrādā kļūdas mīlestībā, citādi tava laime pazudīs kā mazs kuģītis milzīgā okeānā.

 

Novembra horoskops vīrietim Jaunavai prognozē daudz darīšanu, notikumu un spilgtu pārmaiņu. Tu neko nenožēlosi, bet tikai pārliecināti lūkosies uz priekšu un darbosies. Apmācies laiks novembrī ļaus vīrietim Jaunavai aizdomāties par to, kam agrāk hroniski nepietika laika. Finanšu lietas drīzāk būs nogaidošas, nevis stabilas. Atrodi sev jaunu aizraušanos, lai abstrahētos no problēmām.

 

Svari

2018.gada novembra horoskops Svariem prognozē tādus dzīves notikumus, kas uz ilgu laiku izsitīs viņus no ierastajām sliedēm. Tu noteikti gūsi panākumus, ja turēsi emocijas grožos un nedemonstrēsi savu straujo temperamentu sabiedrībā. Novembrī Svari būs tik enerģiski un apņēmīgi, ka pat mīlestībā spēs gūt panākumus un sev veltītu atzinību. Iespējams, tu esi nobriedis laulībai un ģimenei?

 

Novembra horoskops sievietei Svariem sola lolotu vēlēšanos piepildīšanos. Tikai tev pašai nevajag sēdēt pie datora, bet rīkoties un vēlreiz rīkoties. Tu vari pat nedaudz riskēt, ja situācija to prasa. Gribi nopirkt dzīvokli? Paņem kredītu. Tēmē uz karjeru? Pierādi novembrī savu profesionālismu. Viss ir tavās rokās!

 

Novembra horoskops vīriešiem Svariem iesaka nomainīt dusmas pret žēlsirdību, kā arī ierakstīt visus savus plānus piezīmju grāmatiņā. Ja mīlestībā nekādi neveicas, tā ir tikai tava vaina. Novembrī Svariem vajag biežāk iziet sabiedrībā, nevis iepazīties ar šaubīgām personām internetā. Situācija ar naudu sakārtosies mēneša beigās, kad draugs atdos vecu parādu.

 

Skorpions

2018.gada novembra horoskops Skorpionam sola nemierīgu un raižpilnu laiku. Darbā būs saspringta atmosfēra, kas ietekmēs noskaņojumu un projektu īstenošanu. Lai situācija novembrī sakārtotos, Skorpionam vajag sevi izolēt no liekām sarunām, strīdiem un attiecību skaidrošanas ar kolēģiem. Personiskajā dzīvē jāizslēdz lieka neuzticēšanās un aizdomīgums. Vēl jo vairāk tāpēc, ka mīļotais cilvēks tev pilnībā uzticas, nevis rīko greizsirdības scēnas.

 

Novembra horoskops sievietei Skorpionam iesaka uzmanīgāk attiekties pret savu pašsajūtu. Nekāda nauda, karjera un izdevīgi piedāvājumi neaizvietos tev veselību. Personiskajā dzīvē sieviete Skorpions ievēros tādus sīkumus, kam agrāk nepievērsa uzmanību. Novembrī precību piedāvājumu tev var izteikt vīrietis, kuru tu kādreiz stipri mīlēji.

 

Novembra horoskops vīrietim Skorpionam neiesaka teikt visu, kas uz sirds. Īpaši kolektīvā. Tavus vārdus var traktēt ne tā, kā tev to gribētos. No finanšu viedokļa novembris ir labs mēnesis. Peļņa būs liela un negaidīta, bet pusi naudas vīrietis Skorpions iztērēs automašīnas un dzīvokļa remontam, kā arī sadzīves lietām.

 

Strēlnieks

2018.gada novembra horoskops Strēlniekam prognozē daudz patīkamu ziņu un teicamu finanšu stāvokli. Veiksme tevi pavadīs visos aizsākumos, tāpēc pats neaizbaidi to ar savām pārmērīgajām aktivitātēm un muļķīgu rīcību. Ja Strēlniekam novembrī parādīsies vēlme īstenot sevi radošajā sfērā, tad tas ir tikai uzteicami. Vienīgais, par ko var nedaudz bažīties, ir veselība, par kuru Strēlniekam novembrī nepieciešams parūpēties.

Novembra horoskops sievietei Strēlniekam sola interesantus piedāvājumus darbā, romantiskas iepazīšanās un patīkamu braucienu. Tev apkārt ir lieliski cilvēki, bet kontā pienācīga naudas summa. Kopumā sievietei Strēlniekam novembrī viss veidosies teicami. Taču ar nosacījumu, ka viņa nesāks visiem pēc kārtas stāstīt par saviem plāniem, idejām un laimīgo personisko dzīvi.

 

Novembra horoskops vīrietim Strēlniekam iesaka vairāk klausīt citus cilvēkus, nevis ieslīgt strīdos un uzspiest savu viedokli. Tā tu varēsi noslēgt ne tikai abpusēji izdevīgus līgumus, bet arī piesaistīt savai dzīvei vajadzīgos cilvēkus. Attīstītā intuīcija un analītiskais prāts palīdzēs Strēlniekam novembrī atrast labu ienākumu avotu.

 

Mežāzis

2018.gada novembra horoskops Mežāzim iesaka veidot kontaktus, iepazīties un vairāk komunicēt. Tādējādi tu varēsi izvairīties no rutīnas, daudzām psiholoģiskām problēmām un pat satikt savu otro pusīti. Mežāzis nekādā gadījumā nedrīkst iet savas apātijas un grūtsirdības pavadā. Ja tu jūti, ka esi “savā vietā”, tad nebaidies no konkurentiem un nelabvēļiem.

 

Novembra horoskops sievietei Mežāzim paredz ne mazums apvainojumu un pretenziju no radinieku puses. Kaut gan arī tev pašai nekas iebilstams pret “lūpas uzmešanu” un attālināšanos. Ja tu nenolīdīsi ēnā, tad sasniegsi daudz. Jebkuras izmaiņas darbā un mīlestībā sievietei Mežāzim nāks par labu. Nepasliktini situāciju ar naudu, tu taču pati arī nemāki taupīt, vai ne?

 

Novembra horoskops vīrietim Mežāzim iesaka atklāt savus talantus un droši paziņot par sevi sabiedrībai. Tev ir daudz iespēju novembrī kļūt par veiksmīgu un turīgu cilvēku. Vari iet mācīties, apgūt jaunu profesiju un pat noslēgt līgumus ar ārvalstu firmām. Vīrietim Mežāzim sākusies baltā strīpa dzīvē, tāpēc vajag to baudīt pēc pilnas programmas.

 

Ūdensvīrs

2018.gada novembra horoskops Ūdensvīram iesaka darboties stingri pēc plāna. Vismaz tu precīzi zināsi visas savas neveiksmes, kļūdas un sasniegumus. Saasinātā taisnīguma sajūta palīdzēs Ūdensvīram uzlabot attiecības ar kolēģiem. Novembrī nav vēlams uz ilgu laiku doties tālu prom no dzīvesvietas. Šomēnes pastāv liela traumu varbūtība, tāpēc esi ārkārtīgi uzmanīgs.

 

Novembra horoskops Ūdensvīram sievietei rekomendē iet pa to ceļu, kuru viņa uzskata par pašu pareizāko un uzticamāko. Intuīcija tev pateiks priekšā, ar ko šomēnes sadarboties, un no kā uzmanīties. Naudas situācija būs saspīlēta, taču kredītus un aizņēmumus nevajag ņemt. Novembra beigās sieviete Ūdensvīrs saņems pat vairāk, nekā gaidījusi gan finanšu, gan mīlestības jomā.

 

Novembra horoskops vīrietim Ūdensvīram sola teicamu mēnesi, kad var pilnā mērā izrādīt savu godkāri un ambīcijas. Mazāk pievērs uzmanību tam, ko par tevi saka apkārtējie. Ja vīrietis Ūdensvīrs pārliecinoši virzīsies uz savu mērķi, tad drīzumā viņam aplaudēs veiksmīgākie vietējie uzņēmēji. Tikai visā šajā kņadā neaizmirsti par tuviem cilvēkiem, kuri tevi atbalstīja grūtā laikā.

 

Zivis

2018.gada novembra horoskops Zivīm sola brīnišķīgu mēnesi, kad beidzot varēs atslābināties un atpūsties. Neraugoties uz laikapstākļiem, centies vairāk uzturēties svaigā gaisā, nevis telpās. Mīļotā cilvēka rūpes un maigums novembrī dāvās Zivīm neticamas emocijas un laimi. Akurāta attieksme pret naudu un dokumentiem palīdzēs saglabāt stabilitāti darījumos.

 

Novembra horoskops sievietēm Zivīm neiesaka būvēt ilgtermiņa plānus ne personiskajā, ne profesionālajā jomā. Baudi brīnišķīgo rudeni, elpo ar pilnu krūti un priecājies par to, kas tev ir. Darba kolektīvā sieviete Zivis var radīt konflikta situāciju, ja mēģinās pierādīt savu taisnību. Novembrī esi savaldīgāka – tas nāks tev par labu.

 

Novembra horoskops vīrietim Zivīm prognozē sīvu konkurenci biznesā. Tu pat nepaspēsi sagatavoties tādai neizmērojamai cīņai. Toties mīlestībā tev veiksies par visiem 100%. Vīrietis Zivis satiks sievieti, ar kuru vēlēsies roku rokā iet pa dzīvi. Novembrī tev labāk atteikties no vadoša amata pat tad, ja esi tam morāli gatavs.

 

Avots: “Astroruk”