Rekurzeme.lv ARHĪVS

Relaksēties vannā ir lieliski!

2018. gada 3. novembris 00:00

161
Relaksēties vannā ir lieliski!

Relaksēties vannā ir lieliski. Bet vēl labāk ir atpūsties masāžas vannā. Šī ekskluzīvā prece ir paredzēta ikvienam, kas vēlas uzlabot pašsajūtu, atbrīvoties no stresa, sāpēm vai noguruma. Pirms iegādājies burbuļvannu, izlasi ieteikumus, kas padarīs masāžas vannas iegādi vienkāršāku!

Kopšana. Burbuļvannās ir iebūvēts O3 ozinators. Tas arī iznīcina mikrobus, sēnītes un baktērijas. Pateicoties O3 ozinatoram vanna kalpos ilgāku laiku. Burbuļvannu labāk ir lietot sistemātiski, nevis pāris reizes gadā, jo tad tā, varētu teikt, sāk pašattīrīšanos. Bet ir nepieciešama arī vannas tīrīšana ar tīrīšanas līdzekļiem. Ja tomēr džakuzi nelietojat pārāk bieži, nepieciešams tīrīt caurules, lai tās neizkalsts un nerodas smalki netīrumi. Tīrīšanai derēs zināt arī to, ka lietojot burbuļvannu, tajā nedrīskt pievienot vannas sāli, eļļas vai vannas bumbas, jo tās tīrīšanu tikai apgrūtinās ar radušiem nosēdumiem. Vannu ieteicams mazgāt katru mēnesi ar maigiem, nevis sārmainiem un skābiem tīrīšanas līdzekļiem.

Cena. Masāžas vanna ir diezgan ekskluzīva santehnikas prece, tāpēc tā būs dārgāka par parastu vannu. Šāda veida vannu iespējams iegādāties sākot no 1150 €. Masāžas vanna ar šādu cenu izmēra ziņā būs dārgāka par džakuzi, kas maksās 3300 €. Masāžas vannas cena ietekmē arī to, cik daudz un dažādu veidu sūkņu, sprauslu ir vannā un vai ir apgaismojums. Iegādājoties hidromasāžas vannas ir jāizvērtē, kas tiešām ir nepieciešams un kas nav. Jāpiedomā arī par burbuļvannas izmēru un formu – kas iederēsies vannasistabā un kas nē.  Tad jāsaprot kāds ir budžets un vanna jāiegādājas! Laba ideja ir pirkt vidējas cenas vannu, kura maksā apmēram 2200€. Džakuzi ar šādu cenu būs vairāki sūkņi, vairāk kā 30 ūdens un gaisa sprauslas, LED apgaismojums un daudzas citas ekstras. Santehnika1.lv pieejamas masāžas vannas dažādā cenu aplitūdā un noteikti atradīsi sev piemērotu!

Burbuļvanna labākai pašsajūtai. Noteikti, ka visi vēlētos vannu savā vannasistabā, bet vēl labāk būtu džakuzi! Burbuļvanna nodrošina pilnu ķermeņa masāžu ar dažādām masāžas intensitātēm, gaismas terapiju. Džakuzi vannas stiprina cilvēka imūnsistēmu, uzlabo asinsriti un tonizē, kā arī uzlabo pašsajūtu. Relaksēšanas burbuļvannā atslābina, mazina nogurumu, stiprina ādas struktūru, atjauno enerģiju, palīdz cīņā ar celulītu un palīdz traumu ārstēšanā. Jāiegaumē tas, ka hidromasāžas vannas nedrīkst izmantot grūtnieces un asinsvadu slimnieki.