Rekurzeme.lv ARHĪVS

Šova "Lauku sēta" uzvarētāja "Sanita Šņepste dalās ar šovā pieredzēto un to, kas ar dalībniekiem notiek pēc filmēšanas beigām

Inga Karpova

2018. gada 18. decembris 11:04

690
Šova "Lauku sēta" uzvarētāja "Sanita Šņepste dalās ar šovā pieredzēto un to, kas ar dalībniekiem notiek pēc filmēšanas beigām

Šova “Lauku sēta” uzvarētājas Sanitas Šņepstes šovā iegūtā atziņa – nekad nedrīkst padoties. Tā par sevi saka LNT šova “Lauku sēta” piektās sezonas uzvarētāja valcēniete Sanita Šņepste. Uzvara ir pelnīta un godam izcīnīta, uzskata pati Sanita un komentāros raksta sociālo portālu lietotāji, tostarp valcēnieši.

Turklāt “Laukus sētas” vēsturē Sanita ir pirmā dalībniece, kura ne reizi netika atzīta par sliņķi, ne reizi viņas vārdu pārējie dalībnieki neuzrakstīja uz koka ripas un ne reizi viņa nenonāca uz izbalsošanas sola. Sanita atklāj, ka šova vadītājs Jānis Rāzna jokojoties draudējis pats uzrakstīt viņas vārdu uz koka ripas. Esot šovā, “Lauku sētas” saimnieki valcēnietei divas reizes piešķīra čaklākā dalībnieka statusu. Jāatzīst, viņa bija šova līdere.  

Novembra beigās Sanita beidzot varēja uzelpot un vairs neslēpt uzvaras prieku, jo līdz pat šova pēdējam raidījumam viņa nedrīkstēja ne ar vienu dalīties par spēles iznākumu. Augusta sākumā  beidzās “Lauku sētas” ieraksts un Sanita atgriezās mājās, lai turpinātu ikdienas gaitas, kā nekas īpašs nebūtu noticis. Sanita strādā Valkas salonā “Monro” par frizieri.  

Šovā Sanita ir ieguvusi ne tikai labus draugus, bet arī trīs svarīgas atziņas: dzīvē nekad nedrīkst padoties; ir sev jātic un dzīvē sievietes ir emocionāli stiprākas par vīriešiem.

Domāju, ka ilgāk par nedēļu mani neizturēs un es pati neizturēšu. Ja kāds nestrādāja, es kliedzu. Nekad es nebļāvu bļaušanas pēc, jo uzskatīju, kāpēc kāds var atļauties nestrādāt, ja pārējiem tas ir jādara. Pagāja viena nedēļa, otra, trešā, un sapratu, ka mani pat aiz muguras necenšas aprunāt. No manis baidījās. Fināla sērijā Zane atklāja, ka par lielo Sanitu neviens neko neteica un nerakstīja viņas vārdu uz koka ripas, jo visiem bija bail, lai gan es neko viņiem nedarīju.

Plašāk lasiet "Kursas Laika" 13. decembra numurā!