Rekurzeme.lv ARHĪVS

STARPTAUTISKAIS PROJEKTS – MŪZIKLS “Baltican CARMEN”

2019. gada 4. janvāris 00:00

195
STARPTAUTISKAIS PROJEKTS – MŪZIKLS “Baltican CARMEN”

Tikai 19. janvārī plkst. 17 Liepājas Biedrības namā notiks Starptautiska projekta – mūzikla “Baltijas Karmena” – pirmizrāde.

Šīs krāšņais mūzikls tika izveidots mūsdienīgā stilā, balstoties uz leģendārā Žorža Bizē skaņdarba motīviem un populāriem pasaules hitiem, kurus jaunā skanējumā novērtēja publika visā Eiropā un kuri iekaroja viņu sirdis.

Šī projekta organizators – pazīstamais producents no Lietuvas – Viktors Praprs vienā intervijā atzīmēja, ka jau sen gribēja parādīt šī leģendārā skaņdarba mūsdienīgo versiju Latvijas publikai.

Projekts “Baltijas Karmena” ar lieliem panākumiem tika parādīts Lietuvas un Igaunijas publikai, to apmeklēja gan jauni skatītāji, gan cilvēki gados.

Izrādē piedalās izpildītāji no dažādām valstīm. Fatālas Karmenas lomā uzstāsies apburošā dziedātāja un flamenko dejotāja Anna Dribas (Latvija), pazīstama kā mūzikla “Gipsy Princess” galvenās lomas izpildītāja, starptautisko konkursu “Romansiāda” un Bēthovena konkursa laureāti – solisti Edgars Davidovičs (Ukraina) un Laimons Bendaravičs (Lietuva). Šo šovu kuplinās arī starptautisku deju konkursu laureāti – augstākās raudzes dejotāji Deivids Meškausks (Lietuva), Katerīna Voropa (Ukraina), Justs Girdvainis (Lietuva) un Irina Nazarenko (Baltkrievija), kā arī virtuozi mūziķi – talantīgā vijolniece Gabriela Aniola (Izraēla) un ģitārists Artūrs Sabilo (Lietuva).

Mūziklā tiek izmantotas greznas dekorācijas, 40 kostīmu komplekti un krāšņi specefekti.

Labu noskaņojumu mēs jums garantējam!

Iesakām apmeklēt šo skaisto pasākumu.

Informācija un biļešu iegāde: www.bilesuparadize.lv un kultūras namu kasēs.