Rekurzeme.lv ARHĪVS

LIELIZRĀDE (Ne)PAREIZIE DZIESMU SVĒTKI – ar dziesmām, jokiem un pārģērbšanos

2019. gada 18. janvāris 00:00

253
   LIELIZRĀDE (Ne)PAREIZIE DZIESMU SVĒTKI –  ar dziesmām, jokiem un pārģērbšanos

28. janvārī plkst. 19 būs skatāma  Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.

 

Latvijas teātru asprātīgie un dziedošie aktieri Mārtiņa Egliena vadībā ir radījuši izrādi (Ne) PAREIZIE DZIESMU SVĒTKI, kurā ar mīlestību, smaidu un dziesmām būs iespēja paskatīties uz to, kas mums ir dārgs, par ko mēs dusmojamies un kādi mēs paši esam.

Izrāde veidota kā populāru dziesmu un izpildītāju parodiju virkne, kurā tiek meklētu visu laiku labākie dziedātāji un dziesmas.  Improvizētajā dziesmu aptaujā piedalās Latvijas siržu lauzēji, mīlas dueti, veģetārieši, tenori, rokleģendas, simtgadnieki un gudrinieki.

Teatrālā uzvedumā skatītāji varēs tikties ar iemīļotiem mūziķiem, grupām un dziedātājiem aktieru atveidojumā un interpretācijā - Donu, “Trīs tenoriem”,  Vari Vētru, Eduardu Rozenštrauhu, Olgu Rajecku, Mirdzu Zīveri, Imantu Vanzoviču, “Eoliku”,  Ritu Trenci, Margaritu Vilcāni, Andri Daņiļenko, Ojāru Grīnbergu,  "Līviem", "Liepājas brāļiem" u.c. Uzvedumā piedalīsies arī sabiedrībā pazīstamas personības - valsts amatperonas ar savu iemīļotu dziesmu pieteikumiem un apsveikumiem sabiedrībai.

Visbeidzot skatītāji TV spēlē  varēs noskaidrot, kurš ir “gudrāks par piektklasnieku” - Aivars no Ventspils vai Artuss no Rīgas? Tas viss, protams, aktieru atveidojumā.

Jauno izrādi skatītāji ar sajūsmu  un stāvovācijām baudīja vasaras estrādēs. Tagad, patiecoties lielajai interesei,  izrādei ir radīta jauna krāšņa, iekštelpām piemērot scenogrāfija un viedotāji piedāvā Lieluzvedumu baudīt komfortablos iekštelpas apstākļos. 

Lomās: Mārtiņš Egliens, Elīna Avotiņa,  Mārtiņš Brūveris, Marģers Eglinskis, Kristians Kareļins, Viktors Ellers. 

Uzvedumu krāšņos deju grupa Kārļa Boža (“Dzirnas”)  vadībā. 

Režisors - Mārtiņš Egliens, tērpu māksliniece - Danuta Ābele, horeogrāfs - Kārlis Božs, producente - Laila Ilze Purmaliete.


Piedāvā “Jaunais Muzikālais Teātris”.

 

Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīze kasēs.

Cena sākot no 10,- EUR