Rekurzeme.lv ARHĪVS

Vācu valodas kursi internetā bezmaksas pirmā nodarbība!

2019. gada 27. janvāris 00:00

427
Vācu valodas kursi internetā bezmaksas pirmā nodarbība!

Laiks ir vissvarīgākais, kas mums katram ir dots, tāpēc mūsdienās aizvien pieprasītākas ir kļuvušas mācības un kursi internetā. Neizejot no mājas ir iespēja sasniegt tikpat augsta līmeņa rezultātu kā mācoties klātienē. Online valodu skola WebTeachers var Tev palīdzēt tos sasniegt!

Vācu valoda ir  noderīga arī Latvijas darba tirgū.

Eiropas savienībā vācu valoda ir otrā izplatītākā valoda aiz angļu valodas. Tā ir valsts valoda  ne tikai Vācijā, bet arī Lihtenšteinā, Austrijā kā arī viena no oficiālajām valodām Itālijā, Šveicē, Beļģijā un Luksemburgā.

Latvijas darba tirgū ir daudz piedāvājumi cilvēkiem kuri labi pārvalda vācu valodu, šīs valodas prasme ir pieprasīta jau vairākus gadus. Cilvēki, kuri labi pārvalda šo valodu var saņemt par 10-15% lielāku atalgojumu nekā cilvēki, kuri vācu valodā nerunā.

Latvijā ir daudz Skandināvijas uzņēmumu filiāles, kuras meklē darbiniekus ar vācu valodas zināšanām. Cilvēki kuri pārzin vācu valodu var to pielietot dažādās sfērās, piemēram, zvanu centros, IT jomā kā arī nodoršināt grāmatvedības un citus administratīvos pakalpojumus.

Kā ātri un efektīvi apgūt vācu valodu?

Jau no septītās klases gandrīz katrā vidusskolā ir iespēja apgūt vācu valodu kā otro svešvalodu, taču kā liecina dažādi pētījumi bērni un jaunieši labāk valodas var apgūt skatoties sev interesējošas filmas, seriālus vai lasot grāmatas.

Pieaugušajiem un , protams, arī bērniem WebTeachers piedāvā vienreizēju iespēju apgūt dažādas valodas, tajā skaitā vācu valodas kursus internetā.

Pirmā, iepazīšanās nodarbība ir bezmaksas!

Tā ir lieliska iespēja gan studentiem , gan cilvēkiem kuriem šobrīd jau ir pamatdarbs apgūt šo pieprasīto valodu ātri un efektīvi, jo kursi notiek internetā un tu pats vari izvēlēties sev vēlamo dienu un laiku, lai mācītos.

Tas sanāk lētāk nekā ejot pie privātstskolotāja klātienē. Nodarbības ir individuālas un skolotāji ir profesionāļi ar vairāku gadu pieredzi.

Viens no veidiem, kā visu laiku būt jaunam, ir pastāvīgi mācīties kaut ko jaunu, ko Tu vēl nezini.” Kapēc gan nepamēģināt, ja pirmā nodarbība ir bezmaksas?!


Negaidi un piesakies webteachers.eu !