Rekurzeme.lv ARHĪVS

Autosporta entuziasti Priekulē nenociešas līdz treniņsacensībām, atmūķē vārtus un dodas trasē bez atļaujas

Autosporta entuziasti Priekulē nenociešas līdz treniņsacensībām, atmūķē vārtus un dodas trasē bez atļaujas

Priekules novada sporta kluba "Dienvidkurzeme" trasē tiek rīkotas treniņsacensības autosprintā, lai dalībnieki varētu pārbaudīt un uzlabot savas braukšanas prasmes ziemas apstākļos. Organizatori priecājas, ka ir entuziasti, kas viņus atbalsta, paši piedalās un gūst pozitīvas emocijas.

"Bet ir viens liels BET... Esam VĪLUŠIES, ka mums ir jāredz, ka trases iebraukšanas vārtiem ir noskrūvēta atslēga, ir nostumdītas nost riepas, un braukts pa trasi. Bez šī var iztikt!!! Vai tiešām nevar sazināties ar mums un iegūt informāciju par to vai ir iespēja pabraukt pa trasi?! Tāpēc jau arī tiek rīkotas šīs treniņsacensības, lai būtu Jums iespēja braukt," "Dienvidkurzeme" vēsta "Facebook".

Organizatori aicina iztikt turpmāk bez šādiem starpgadījumiem, un izrādīt viens otram cieņu. "Ja rodas jautājumi par trases izmantošanu, ir jāzvana un jāsarunā!"

Visi autosporta cienītāji jau svētdien, 27. janvārī, Priekules trasē "Līgo" ir gaidīti uz kārtējām autosprinta treniņsacensībām. Uzvarētājus noskaidros vairākās klasēs. Dalībnieku reģistrācija sāksies pulksten 9.30. Pirmais starts būs pulksten 10.