Rekurzeme.lv ARHĪVS

Masāžas vannas priekšrocības

2019. gada 16. februāris 00:00

224
Masāžas vannas priekšrocības

Duša aizņem maz vietas un ir lietderīga santehnikas prece, tieši tāpēc vairākums to izvēlas iegādāties. Vannas iegāde arī ir ļoti lieliska izvēle, taču ne visi to iegādājas, jo tā ir lielāka un neiederas katrā vannasistabā. Masāžas vannas, nevis parastā, jāiegādājas tad, ja to var novietot vannasistabā. Tā būs kā SPA mājas, kas uzlabos jūsu veselību. Džakuzi ir arī viegli kopjams.

Džakuzi kopšana. Lai masāžas vanna būtu lietojama, tā, pirmām kārtām, pareizi jāuzstāda un jāpievieno pie ūdensvada. Bet to piepildot ar ūdeni, obligāti ir jāpārbauda ūdens cietība. Tas nedrīkst būt pārāk ciets. Cieta ūdens gadījumā jālieto ūdens mīkstinātājs, kas palīdzēs vannu un caurules, kas tai pievienotas, uzturēt tīras ilgāku laiku. Jo mīkstāks ūdens, jo tīrāka vanna, kas kalpos ilgāk! Hidromasāžas vannas ieslēgt drīkst tikai un vienīgi tad, kad iepildīts tīrs, mīksts ūdens. Pievienot dažādas eļļas, ziepes, arī vannas sāli un šampūnus ir aizliegts. Tāda veida produkti vannu padarīs netīru un grūtāk kopjamu, jo vielu atlikumi nosēžas uz cauruļu sieniņām, kas ir grūti tīrāmas. Tomēr tad, kas nepieciešams vannu tīrīt, to ieteicams darīt ar maigiem līdzekļiem. Skābi un sarmaini tīrīšanas līdzekļi vannu var padarīt tikai sliktāku.

Burbuļvanna relaksācijai. Vanna ar īpašām gaisa sprauslām, kurā perfekti var relaksēties tad, kad tajā iepildīts silts ūdens – tā īsumā varētu raksturot džakuzi. Patiesībā džakuzi vannas sniedz vēl daudz un dažādus ieguvumus. Džakuzi sniedz gan gaismas terapiju, gan pilnu ķermeņa masāžu. Hidromasāžas vannas ne tikai uzlabo cilvēka asinsriti, bet arī stiprina imūnsistēmu, lieliski relaksē un atslābina. Līdz ar to uzlabojas arī cilvēka pašsajūta. Masāžas vannas atsauksmes no cilvēkiem, kuri guvuši traumas un pēc tām sistemātiski relaksējušies džakuzi, ir tikai pozitīvas! Uzlabojumi jūtami jau pēc trīs relaksēšanas reizēm. Tas ir lielisks veids kā atpūsties un uzkrāt jaunu enerģiju, taču, diemžēl, džakuzi relaksēties nedrīkst cilvēki, kuriem ir asinsvadu slimības, kā arī grūtnieces.

Masāžas vannas cena. Hidromasāžas vannas cenas ir ļoti dažādas. Masāžas vanna skaitās diezgan ekskluzīva prece, tā noteikti būs dārgāka par parastu vannu. www.akcijaspreces.lv  varēsiet iegādāties masāžas vannas visdažādākajās cenu robežās! Dārgas vannas cena var būt no 1900 līdz pat gandrīz 4000 eiro, taču šādas vannas komplektācija būs unikāla! Dažādu veidu sūkņi, LED apgaismojums, pat disku atskaņotājs un skārienjūtīgs ekrāns! Bet, iespējams, jums tas viss nav nepieciešams, tad laba izvēle būs džakuzi, kas maksā 1500 eiro – tā ir vidēja cena, par kuru iespējams iegādāties diezgan standarta veida burbuļvannu. Tā būs praktiska, labi kalpos un noteikti tajā varēsiet lieliski atpūsties!