Rekurzeme.lv ARHĪVS

"Vaiņodes" handbolisti savā laukumā ielaiž 42 vārtus pret "Ogri"

Rekurzeme.lv/Kursas Laiks

2019. gada 17. februāris 18:07

265
"Vaiņodes" handbolisti savā laukumā ielaiž 42 vārtus pret "Ogri"

"Vaiņodes" handbolisti svētdien, 17. februārī, Vaiņodes sporta hallē "SynotTip" virslīgas čempionāta otrajā posmā vājāko komandu grupā ar 29:42 (14:20) zaudēja "Ogrei".

"Vaiņodei" mačā rezultatīvākais ar desmit vārtiem bija Oskars Pāvils, bet septiņus vārtus guva Ainārs Pāvils. "Ogrei" ar 13 vārtiem izcēlās Arvis Laganovskis, bet astoņus vārtus guva Artis Laganovskis, vēstīts Latvijas Handbola federācijas mājaslapā. 

Otrajā ešelonā vadībā ar 14 punktiem ir "Ogre", kam ar desmit punktiem seko "Jūrmalas Sports". Četri punkti ir "Vaiņodei", bet divi - ASK/LSPA, vēsta LETA.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā virslīgā startē astoņas komandas, kuras vispirms izspēlēja divu apļu turnīru, bet pēc tā rezultātiem tika sadalītas divos četriniekos. Turpinājumā gan pirmais (1.-4.vieta), gan otrais četrinieks (5.-8.vieta) vēlreiz izspēlēs divu apļu turnīru. Divas labākās komandas pēc otrā posma automātiski kvalificēsies pusfinālam, bet vēl četras komandas - pirmās grupas trešā un ceturtā vieta, kā arī otrās grupas pirmā un otrā vieta, izspēlēs ceturtdaļfinālu.

Ceturtdaļfinālā uzvarētājs tiek noskaidrots divu spēļu summā, pusfinālā cīņa notiks līdz divām, bet finālā - līdz trim uzvarām.