Rekurzeme.lv ARHĪVS

FOTO: Pirmo Arvīda Desmitnieka piemiņas kausu iegūst Lietuvas handbolisti

Rekurzeme.lv/Kursas Laiks

2019. gada 18. februāris 18:45

2183
FOTO: Pirmo Arvīda Desmitnieka piemiņas kausu iegūst Lietuvas handbolisti

16. un 17. februārī  Vaiņodes vidusskolas sporta hallē notika handbola spēles aizsācēja un trenera  Arvīda Desmitnieka starptautisks piemiņas turnīrs (piedalījās 2002. g. dzim. un jaunāki puiši). 

Šīs tradīcijas iedibinātāji ir viņa audzēkņi, tagad jau treneri un skolotāji, Zigmunds Mickus, Artūrs Auders un Ainārs Pāvils. Uz spēlēm pirmajā turnīrā tika uzaicināti Salaspils sporta skolas audzēkņi (treneris Niks Remess  - bija HK Vaiņode spēlētājs), kā arī  ilggadēju draugu komandas no Kauņas un Klaipēdas sporta skolām, informē Vaiņodes vidusskolas direktora vietniece ārpusstundu darbā Māra Tamuža.

Spēles bija saistošas, jo komandas līdzvērtīgas, par ko liecina spēļu rezultāti – 1. dienā četru spēļu pirmie puslaiki beidzās “neizšķirti”, bet  abās dienās 6 spēlēs rezultātu lielākā starpība bija 4 vārti.

Tika noteikta arī simboliskā turnīra izlase – Ričards Juzups (Vaiņode), Valdis Bublauskis (Vaiņode), Markuss Jurševskis (Vaiņode),  Berkantas Drungelas (Kauņa), Domas Rinkavičus (Kauņa), Jorens Glods (Salaspils), Orestas Bikņus (Klaipēda).

Pirmo Arvīda Desmitnieka  Piemiņas handbola turnīra kausu izcīnīja Kauņas komanda, 2. vietā - Vaiņodes puiši, 3. vietā - Salaspils sportisti, 4. vietā – Klaipēdas komanda.