Rekurzeme.lv ARHĪVS

Septiņas komandas cīnīsies par Lejaskurzemes novadu čempiona titulu telpu futbolā

Septiņas komandas cīnīsies par Lejaskurzemes novadu čempiona titulu telpu futbolā

Aizputes novada sporta centrā aizvadītas pirmās spēles Lejaskurzemes novadu čempionātā telpu futbolā, kurā šogad piedalās septiņas komandas. Nākamās spēles būs šīs nedēļas nogalē Aizputē un Nīcā.

Par Lejaskurzemes novadu čempiona titulu cīnīsies "Medze", "Vaiņode", "Nīca", "Rokasbirze", "Grobiņas pagasts", "Durbe" un "Dunalka", informē čempionāta galvenais tiesnesis Guntars Sermelis. Viņš norāda, ka savu dalību tomēr atsauca "Zvejnieks", kas spēlē arī Kuldīgas novadā.

Pirmās trīs spēles jau tika aizvadītas 23. februārī Aizputes novada sporta centrā. Pie divām uzvarām tika "Grobiņas pagasts", kas ar 8:4 uzvarēja "Rokasbirzi" un ar 9:4 pārspēja "Durbi". "Rokasbirze" ar 6:2 uzvarēja "Durbi".

Nākamās spēles būs 2. martā Aizputes novada sporta centrā. Pulksten 10 spēlēs "Rokasbirze" un "Medze", pulksten 11 spēkosies "Dunalka" un "Durbe", pulksten 12 laukumā dosies "Rokasbirze" un "Dunalka", bet pulksten 13 spēlēs "Medze" un "Durbe". 

Svētdien, 3. martā, spēles būs Nīcas sporta hallē. Pulksten 11 spēlēs "Nīca" un "Grobiņas pagasts", pulksten 12 spēlēs "Grobiņas pagasts" un "Vaiņode", pulksten 13 spēkosies "Nīca" un "Vaiņode".