Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ko dāvināt mammai – idejas un ieteikumi

2019. gada 22. marts 23:28

1656
Ko dāvināt mammai – idejas un ieteikumi

Dāvana mammai ir aktuāls jautājums ne tikai pirms Māmiņdienas, bet visa gada garumā, jo mammām taču ir dzimšanas un vārda dienas, vēlamies viņas apsveikt Ziemassvētkos un citos svētkos. Tā kā mamma ir īpašs cilvēks mūsu dzīvē, dāvanas izvēle ir ļoti būtiska. Gribam, lai dāvana ir īpaša, pārdomāta un tāda, kas mammai patiešām patiks. Tāpēc esam apkopojuši dažas idejas un ieteikumus, kā sagādāt mammai jauku un trāpīgu dāvanu.

Kas mammai patīk, kādi ir viņas hobiji un vajadzības

Lai savai mammai svētkos izvēlētos vispiemērotāko dāvanu, vispirms jāpadomā, kas viņai patīk, kas sagādā prieku, kādi ir viņas hobiji un intereses. Tas palīdzēs veiksmīgāk lūkoties īstās dāvanas virzienā. Šāda pārdomāti izvēlēta dāvana vienmēr būs personiska un īpaša, jo mamma redzēs, ka esat patiesi domājuši par viņu, viņas vajadzībām un vēlmēm.

Dāvanas aktīvai un sportiskai mammai

Ja mamma ir no tām dāmām, kuras aizraujas ar aktīvu un sportisku dzīvesveidu, tad varat izvēlēties kādu dāvanu, kas ļaus viņai vēl vairāk izbaudīt un pilnveidot šīs aktivitātes. Piemēram, abonementu baseinam vai vingrošanas nodarbību apmeklēšanai. Varbūt viņa grib uzsākt nūjot, tad varat uzdāvināt kvalitatīvas un piemērotas nūjas. Bet varbūt viņas ikdienā lieliskas pārmaiņas ienestu elegants velosipēds, ar ko doties izbraucienos.

Dāvana mammai, kurai nepieciešama atpūta

Visas mammas vienmēr rūpējas, palīdz, brīžiem dara vairāk, nekā ir viņu spēkos. Tāpēc, ja redzat, ka mammai noteikti ir nepieciešama kārtīga atpūta, tad droši varat skatīties tādu dāvanu virzienā, kas ļaus mammai izbaudīt rūpes par sevi. Tās var būt SPA brīvdienas vai kādas procedūras apmeklēšana, masāža, skaistumkopšanas procedūras utt.

Šāda veida dāvanas varat apskatīties un iegādāties dāvanu servisa “Lieliska Dāvana” interneta veikalā: https://www.lieliskadavana.lv/davanas-sievietei/davanas-mammai.
Visas šīs dāvanas var ātri un ērti iegādāties jau dāvanu kartes veidā, kas uzreiz būs gatava pasniegšanai. Tur atradīsiet dāvanas atpūtai un relaksācijai visā Latvijā, kā arī skaistākajās pilsētās Lietuvā un Igaunijā.

Sievišķīgās dāvanas

Ikviena mamma ir arī sieviete, neskatoties uz viņas gadiem, nodarbošanos, bērnu skaitu un citiem faktoriem. Tāpēc vienmēr ir laba doma pasniegt tādu dāvanu, kas vairos viņas sievišķību, skaistumu un īpašo starojumu.

Visām sievietēm patīk kleitas, rotaslietas, somiņas, kurpes, kosmētika un citas sievišķīgas lietas. Varbūt varat uzdāvināt mammai dāvanu karti kāda veikalā. Vai vēl labāk — doties iepirkties kopā un palīdzēt mammai izvēlēties skaistu, modernu un sezonai aktuālu apģērbu un aksesuārus, piemeklēt aktuālus skaistumkopšanas produktus. Protams, šāds piedzīvojums vairāk derēs kopā mammai ar meitu, dēli varbūt labāk izvēlēsies pasniegt mammai dāvanu karti, lai viņa pati var izvēlēties veidus, kā palutināt savu sievišķību.

Uzdāvini mammai jaunu pieredzi un zināšanas

Ja mamma ir azartiska un aizrautīga, labprāt metas jaunos piedzīvojumos un pieredzē, tad jauka dāvana var būt arī kādi kursi, apmācības, izzinošas grāmatas. Varbūt piemērota dāvana mammai var būt pat kāds ekstrēmāks piedzīvojums – izjāde ar zirgu, kāda atrakciju parka apmeklējums, brauciens ar laivu, individuāla fotosesija vai kaut kas cits, kas mammai būs interesanta pieredze un patīkams pārsteigums. Ja zini, ka mamma ir atvērta jaunām idejām un piedzīvojumiem, tad droši pārsteidz viņu ar kaut ko interesantu un oriģinālu, kas izkrāsos viņas ikdienu un svētku dienu atstās īpašā atmiņā.