Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ventilācijas sistēmas, siltumsūkņi, gaisa kondicionieri no MITSUBISHI ELECTRIC ir ilgmūžīgi un uzticami!

2019. gada 13. aprīlis 00:00

69
Ventilācijas sistēmas, siltumsūkņi, gaisa kondicionieri no MITSUBISHI ELECTRIC ir ilgmūžīgi un uzticami!

Augstu standartu zīmols, MITSUBISHI ELECTRIC produkcija ir draudzīga apkārtējai videi un tiek veidota, izstrādāta ar augstiem standartiem. Viena no jaunākajām produkcijām ir mini ventilācijas iekārta, kas tika izstrādāta dzīves kvalitātes uzlabošanai!

MITSUBISHI ELECTRIC Lossnay Mini ventilācijas iekārta ir ventilācijas risinājums svaiga, kvalitatīva gaisa iegūšanai, nezaudējot siltumu Jūsu mājoklim vai biroja telpām!

Gaisa kvalitāte tiešā mēra ietekmē darba produktivitāti, miega kvalitāti un Jūsu veselību! Aktuāla problēma mūsdienās ir Hermētiski, nekvalitatīvi uzceltas ēkas, kurās veidojās nelabvēlīgs mikroklimats un sastāvējies gaiss. Ēkās ar sliktu ventilācijas sistēmu  bieži tiek pielietota tautas metode- bieža telpas vēdināšana ,taču šādā veidā vēdinātas telpās efekts ilgst neilgu laiku, jo slikti ventilācijas ietekmē ēkā vēljoprojām ir nelabvēlīgs mikroklimats, turklāt telpā ieplūstošais gaiss ir auksts un apkures sezonā rada krietni lielākus izdevumus apkurei. MITSUBISHI ELECTRIC ventilācijas sistēmas izstrādātas efektīvai mikroklimata kontrolei šāda tipa ēkās.

Maksimāls komforts un veiktspēja ar minimālam izmaksām – tie ir siltumsūkņi no MITSUBISHI ELECTRIC ! MITSUBISHI ELECTRIC produkcija ir apveltīta ar jaunākam tehnoloģijām. Piemēram 3D gaisa atdzesēšanas un uzsildīšanas tehnoloģiju. Plaša klāsta gaiss-gaiss siltumsūkņi no MITSUBISHI ELECTRIC Tiek piedāvāti gan komerctelpām, ražošanas telpām, privātmājām, dzīvokļiem un sadzīves telpām.

Gaisa kondicionieri no MITSUBISHI ELECTRIC darbojās ar jaunām,  patentētām tehnoloģijām,  aukstuma aģentu R32, kas ir ekonomisks un ļoti kluss Jūsu maksimālam komfortam! Mūsu gaisa kondicionieri ne tikai atveldzēs, bet ari uzlabos gaisa kvalitāti.  Tie ir viegli lietojami, uzticami un neprasa biezu apsekošanu!

Ienāc un uzzini vairāk www.ecoinnovation.lv vai konsultējies ar mūsu specialistu, kas piedāvās tieši tev atbilstošu risinājumu kaspars@ecoinnovation.lv