Rekurzeme.lv ARHĪVS

FOTO: Gaviezes strītbola turnīra kopvērtējumā uzvar komanda "Litrs pa īsu"

FOTO: Gaviezes strītbola turnīra kopvērtējumā uzvar komanda "Litrs pa īsu"

Trešdienas vakarā Gaviezē noslēdzās strītbola sacensības, kuru mērķis bija iekustināt apkārtējos vairāk kustēties un noskaidrot labākās komandas. Lai to izdarītu, tika aizvadīti trīs strītbola posmi un summēti katra posma iegūtie punkti.

Kopvērtējums pēc otrās kārtas vēstīja, ka trešā posma iegūtās vietas būs izšķirošas, jo 1./2. vietai bija vienāds punktu skaits, tas pats arī 3./4. vietas komandām, turpat arī 5. vieta, stāsta Gaviezes sporta metodiķis Toms Mackars.

Trešajā posmā bija ieradušās 7 komandas, bet prieks par kuplāku skatītāju skaitu, kuri ar savu klātbūtni, aplausiem un ovācijām uzbūra kopējo noskaņu.

Vispirms spēlē par trešo vietu komanda SEEBURG BOXING līdzīgā spēlē, ar rezultātu 12-10, uzvarēja komandu SASHA un vēl vairāk nocementēja savu trešo vietu kopvērtējumā, pēc šīs spēles klāt bija arī gaidītais fināls, kurš bija skatāms, sportiski ass un azartisks, un kurā uzvaru, ar rezultātu 12-6, izcīnīja komanda LITRS PA ĪSU, kļūstot par 3. posma uzvarētājiem un izcīnot uzvaru arī kopvērtējumā.

Kopvērtējums pēc visiem posmiem.

1. Vieta LITRS PA ĪSU 28pts
2. Vieta THE PROCESS 26pts
3. Vieta SEEBURG BOXING 17pts
4. Vieta CIFERBLATS 15pts
5. Vieta SASHA 13pts
6. Vieta GP 6pts
7. Vieta ULDIS 6pts
8. Vieta MĒRCE 2pts
9. Vieta 0,7 2pts
10. Vieta City Coffe 0pts