Rekurzeme.lv ARHĪVS

Novecojusi grāmatvedības prakse ir jāatstāj pagātnē

2019. gada 29. augusts 00:00

60
Novecojusi grāmatvedības prakse ir jāatstāj pagātnē

Latvijā ienāk jauninājumi visās dzīves jomās – arī grāmatvedība neatpaliek. Apmeklējot dāņu vietni https://regnskabsprogrammerne.dk/ ir iespējams iegūt pārskatu ar efektīvām un jaunmodīgām grāmatvedības programmām, kuras būtiski palīdzēs optimizēt uzņēmuma līdzekļu sadali un citus ar grāmatvedību saistītus aspektus. Vēl joprojām neesat pārliecināts, ka šāda veida programmas ir piemērotas arī jūsu uzņēmumam? Lūk, pāris iemesli, kādēļ šādu nostāju var nākties pārdomāt jau pavisam drīz.

Vai esat pievērsis uzmanību visiem tiem, kas var vadīt savu biznesu, izmantojot savu viedtālruni? Vai jums joprojām ir jāzvana kādam ofisā un jājautā pēc palīdzības, kad mēģināt atbildēt uz klientu jautājumiem? Vai zinājāt, ka varat viegli atrisināt šo problēmu, jauninot savu grāmatvedības programmatūru? Regnskabsprogrammerne.dk jums piedāvā jaunākās paaudzes programmas, kuras ir pieejamas dažādās cenu kategorijās un versijās, lai nodrošinātu katra klienta vajadzību apmierināšanu un darītu pieejamas vairākas nozīmīgas funkcijas, bez kurām mūsdienīga darbība nav iedomājama.

Izmantojot grāmatvedības programmatūru, kura darbojas caur mākoņdatošanu, tiek nodrošināta pilnīga mobilitāte. Varat uzturēt savienojumu ar saviem datiem jebkurā ierīcē ar interneta savienojumu, reaģēt uz jaunām iespējām un izaicinājumiem un pārsniegt klientu cerības, nekavējoties izpildot visas saistības jau uzreiz pēc darījuma apstiprināšanas. Tas ir ieguvums visiem.

Vēl kāds nozīmīgs bonuss ir tas, ka šāda grāmatvedības programmatūra bieži ir daudz rentablāka, un to ir daudz vieglāk izmantot kā tiem, kuri operatīvi darbojas ar dažādām ierīcēm, tā arī tiem, kuru tehnoloģijas pārvaldības spējas vēl nav tik attīstītas. Jums vairs nav jāatrodas rokas attālumā no sava grāmatveža. Tas ir arī viens no drošākajiem informācijas glabāšanas veidiem, kāds mūsdienās ir pieejams, jo jūsu informācija nepārtraukti tiek dublēta, lai parūpētos par tās nezūdamību. 2019. gadā vairs nav iemesla, kāpēc nevajadzētu izmantot grāmatvedības programmatūru, kas ir draudzīga mobilajām ierīcēm un ļauj jums sniegt tādus pakalpojumus, kādus klienti sagaida digitālajā laikmetā.

Jūs esat izteicis frāzi: “Es domāju, ka mums šis produkts varētu būt kaut kur noliktavā,” un  jūsu sistēma nevar pateikt, kas ir krājumā vai kas jau tiek nogādāts klientam, jūs neesat viens. Tas ir pārsteidzoši, bet darbojas daudz uzņēmumu, kam nav pilnīgi bez skaidru datu par savu noliktavu. Bet kāpēc tā? Ir tik daudz lielisku iespēju, kas tikai gaida, kad sāksiet tās izmantot! Grāmatvedības programmatūrai jums jāsniedz visa informācija par jūsu uzskaitēm un noliktavas klāstu jau tad, kad viegli pieskaraties sava viedtālruņa ekrānam. Tātad, ja jūs pastāvīgi spēlējat „varbūt” spēli, tad varat būt droši, ka ir pienācis laiks sākt domāt par grāmatvedības rīku atjaunināšanu.

Nāk rudens, visi atgriežas no atvaļinājumiem, un ir īstais laiks investēt sava uzņēmuma darbības efektivitātē, lai gada nogalē visi procesi jau noritētu nevainojami.