Rekurzeme.lv ARHĪVS

Sporta bārs Optibet – vieta, kur lieliski pavadīt laiku un ne tikai

2019. gada 31. augusts 00:00

66
  Sporta bārs Optibet – vieta, kur lieliski pavadīt laiku un ne tikai

Iespējams, arī Tev ir gadījies redzēt lietas, kurām teorētiski ir paredzēta viena funkcija, taču patiesībā tās vienlīdz labi var izmantot arī citiem mērķiem. Līdzīgi ir arī ar Optibet sporta bāru. Daudziem šķitīs, ka sporta bārs ir vieta, kur pulcējas tikai skaļi sporta fani, kas ar alus kausiem rokā fano par hokeju, boksu vai citiem sporta veidiem. Šķiet, ka tas arī ir viss, kas raksturo šādu izklaides vietu. Taču tie, kas vēl šeit nav pabijuši, noteikti būs pārsteigti, uzzinot, ka Optibet sporta bārs ir vairāk nekā tikai parasta sporta entuziastu pulcēšanās vieta.

Baudījums vēderam

Ne velti mēdz teikt, ka “Tu neesi Tu pats, ja esi izsalcis”. Patiesi, ja ilgāku laiku pavadām nepaēduši, kļūstam īgni, nepacietīgi, dusmīgi un ātri aizkaitināmi. Tu taču nevēlies tādā noskaņojumā uzturēties darbā, doties uz sapulcēm vai satikt klientus? Tieši tāpēc mēs Tev piedāvājam izmēģināt jaunu vietu brokastu, pusdienu vai vakariņu baudīšanai – Optibet sporta bāru! Izklausās neparasti? Tā patiesi ir, jo ne visi sporta bāri piedāvā nobaudīt salātus, zupas, uzkodas, otros ēdienus un dažādus desertus. Tāpat, protams, šeit pieejami arī dzērieni visām gaumēm – gan tie, kas meklē ko uzmundrinošu un sildošu, gan tie, kas vēlas nobaudīt ko gardu un neparastu.

Baudījums acīm

Dodoties uz kādu izklaides vietu vai ēstuvi, mēs pievēršam uzmanību tam, ko redzam, piemēram, telpu iekārtojumam, dizainam, apkalpojošam personālam un citiem aspektiem. Optibet sporta bārs ir iekārtots, domājot par to, lai šeit ērti justos ikviens. Telpas iekārtotas sportiskā stilā, atbilstoši bāra tematikai. Tāpat pieejami vairāki ekrāni, kuros tiek translētas dažādas sacensības un spēles. Pieejami galdiņi gan mazākām, gan lielākām kompānijām, lai visi justos patīkami un komfortabli. Garlaicīgi šeit nebūs nevienam.

Patīkami atgriezties

Ikvienā no sešiem Optibet sporta bāriem, kas atrodas Rīgā, Jūrmalā un Jelgavā, strādā zinoši, profesionāli un draudzīgi darbinieki, kas nodrošinās apkalpošanu augstā līmenī un padarīs Optibet sporta bārā pavadīto laiku patīkamāku. Turklāt pat tad, ja šeit iegriezīsies vienatnē, ļoti iespējams, ka satiksi citus sporta fanus, ar kuriem varēsi iepazīties, apspriest jaunumus sportā un pat pārbaudīt savu veiksmi, prognozējot spēļu pavērsienus vai rezultātus. Šādā nepiespiestā gaisotnē Tu viegli varēsi iepazīt jaunus cilvēkus un, kas to zina, varbūt pat iegūt draugus visam mūžam!

Citas izklaides

Pat tad, ja tajā brīdī, kad ienāksi Optibet sporta bārā, nebūs nevienas pārraides, kas interesētu tieši Tev, varēsi nobaudīt kādu dzērienu, paēst, vai arī uzspēlēt biljardu, kas ir lielisks laika pavadīšanas veids kopā ar draugiem. Biljarda galds pieejams, piemēram, Optibet sporta bārā, Rīgā, Lubānas ielā 113a.