Rekurzeme.lv ARHĪVS

Vilsons un Līcītis copēs Liepājā ar komēdiju krievu valodā - “KĻOV” (“Cope”)

2019. gada 14. septembris 00:00

311
 Vilsons un Līcītis copēs Liepājā ar komēdiju krievu valodā - “KĻOV” (“Cope”)

5. oktobrī, sestdienas vakarā plkst. 17

“Vilsons Production” viesosies Liepājas olimpiskā cetra Rožu zālē

ar komēdiju krievu valodā - “KĻOV” (“Cope”).

Izrādes varoņi Zigmārs – Mārtiņš Vilsons un Jānis – Arnis Līcītis satiekas vēlā vakara stundā uz ledus, lai copējot zivis, varētu atslābt no dzīves, sievietēm un naudas pelnīšanas rūpēm. Sarunu smeldzīgais humors vīrus noved pie viena kopsaucēja – “es neesmu slikts”… Izrāde uzdod
jautājumu, ko jebkuram skarbākajam vecim vajag visvairāk?

Lugas autore ir talantīgā Liepājniece Rasa Bugavičute – Pēce, kas, būdama sieviete, asprātīgi un gudri ir paraudzījusies uz dzīvi no vīrieša pozīcijām. Šo dramaturģes lugu ar nosaukumu “Bļitka” pirmoreiz iestudēja režisors Dž. Dž. Džilindžers Liepājā Goda teātrī.

“Šī gada laikā izrāde ir saņēmusi vairākkārt sirsnīgu atsaucību no skatītājiem, īpaši kungiem, kas pēc izrādes nāk klāt, grib nofotografēties, paspiest roku un ir patiesi priecīgi. Vecim atklāties ir grūti, bet copējot laikam, kaut kādas “čakras” mūsos atveras. Šis ir gabals, uz kuru sievas droši var ņemt vīrus līdz, nebaidoties, ka kādam nāks miegs vai izrādes jēga būs nesaprotama. Luga ir brīnišķīga, mums ar Arni Līcīti bauda spēlēt,” saka Zigmāra lomas atveidotājs Mārtiņš Vilsons.

Izrādē “Kļov” skan P. Vaska mūzika, scenogrāfiju radījusi L. Dišlere, gaismas veidojis H. Zālītis, E. Patmalnieces kostīmi, M. Vilsona tulkojums un Z. Vilsones režija.

Izrāde ir piedalījusies divos teātra festivālos Krievijā: “17 mirkļi” (“17 мгновений”) un “Amūras rudens” (“Амурская осень”), saņemot lielisku skatītāju atsaucību un stāvovācijas. Krievijā iemīļotais kino un teātra aktieris Sergejs Ņikoņenko pēc izrādes pateicās publiski, sakot par iestudējumu - “Negaidīti, patiesi, cilvēcīgi”.

Biļetes “Biļešu serviss” kasēs visā Latvijā.

Grupām no 10 personām un vairāk, studentiem, pensionāriem atlaides.

Uz tikšanos izrādē - būs KĻOVA!