Rekurzeme.lv ARHĪVS

Konditoreja “Franču maize” – garšas baudījums katrā kumosā

2019. gada 29. septembris 00:00

96
Konditoreja “Franču maize” – garšas baudījums katrā kumosā

Lai izceptu patiesi gardas smalkmaizītes, pīrādziņus, kūkas, cepumus un kliņģerus, nepieciešama vairāku gadu pieredze, mīlestība pret savu darbu, augstas kvalitātes izejvielas, kā arī radošums. “Franču maize” ir konditoreja Rīgā, kas ietver visas šīs īpašības, un piedāvā savu produkciju klientiem jau 15 gadu garumā. Šeit ko uzlikt uz kārā zoba atradīs pat prasīgākie un izvēlīgākie gardēži.

Kliņģeri, kūkas, cepumi un ne tikai

Beķereja “Franču maize” savu sortimentu veidojusi, pielāgojoties ne tikai klientu vēlmēm un vajadzībām, bet arī, raugoties, lai atbilstošu produkciju atrastu ikviens – gan tie, kas meklē gardumus ikdienai, gan arī tie, kam ir specifiskas vēlmes, kas jāīsteno īpašiem dzīves notikumiem. Konditorejas piedāvājumā pieejamas:

  • Kūkas un tortes
  • Sāļie un saldie kliņģeri
  • Bulciņas un smalkmaizītes
  • Rauši un pīrāgi
  • Uzkodas
  • Cepumi.

Katram no produkcijas veidiem ir pieejamas dažādas variācijas, piemēram, atšķirīgi mīklu veidi, formas, lielumi un pildījumi. Iespējams īstenot arī nestandarta idejas, jo konditoreja Rīgā “Franču maize” papildus produkcijas tirgošanai uz vietas, Matīsa ielā 40/42, piedāvā arī individuālu pasūtījumu sagatavošanu:

  • Tortes pēc pasūtījuma –iespējams, Tu vēlies iepriecināt kādu mazo ķiparu ar torti cipara formā, vai arī ir radusies ideja oriģinālai kāzu tortei, kāda iepriekš nav redzēta? Konditoreja “Franču maize” varēs Tev palīdzēt!
  • Kliņģeri pēc pasūtījuma –izvēlies sāļo vai saldo kliņģeri ar dažādiem pildījumiem, kas būs lielisks papildinājums gan pusdienām birojā, gan arī dažādiem svinīgiem pasākumiem, banketiem un citiem dzīves notikumiem.
  • Galdu klāšana un ēdienu piegāde –dažādi pasākumi, banketi, kāzas vai kristības un to organizēšana prasa daudz laika un pūļu, tādēļ ļauj “Franču maize” komandai Tev palīdzēt! Mēs parūpēsimies par cienasta sagatavošanu viesiem un ēdienu piegādi uz norises vietu. Ja nepieciešams, nodrošinām arī pilnu ēdināšanas un apkalpošanas servisu līdz pat 500 personām.

Sazinies ar konditoreju “Franču maize” pa tālruni +371 28293356,

raksti uz e-pastu francumaize@gmail.com,

aizpildi kontaktformu “Franču maize” mājaslapā

vai arī atnāc ciemos un beķereju Rīgā, Matīsa ielā 40/42!