Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ēdamgaldi kopīgām maltītēm – Dizainakresli.lv

2019. gada 28. septembris 00:00

81
Ēdamgaldi kopīgām maltītēm – Dizainakresli.lv

Ikviens no mums vēlas dzīvot omulīgi un pievilcīgi iekārtotā mājoklī, kurā patīkami atgriezties. Tomēr šo uzdevumu paveikt it nemaz nav viegli, jo kopskatu un atmosfēru veido vairāku nelielu detaļu kopums. Piemēram, telpā, kurā ieturam maltītes, īpaši svarīgs būs ēdamgalds – tā izskats, lielums un funkcionalitāte.

Pat tie, kuri pret īpaši atlasītām mēbelēm izturas skeptiski, izmēģinot, kā tas ir - lietot kvalitatīvus un pievilcīgus pusdienu galdus, piekritīs, ka pēc tam vairs nav vēlmes atgriezties pie lētiem, nekvalitatīviem modeļiem, kurus ražo masveidā. Tiem, kuri novērtē stilu, dizainu un labu materiālu, noteikti atradīs ko sev piemērotu Dizainakresli.lv ēdamistabas galdu piedāvājumā.

Ēdamgaldi un to funkcijas

Mūsu sabiedrība daudzu gadu gaitā ir attīstījusies no primitīvas pārtikas atrašanas un uzņemšanas līdz izsmalcinātai, nesteidzīgai maltītes baudīšanai, kas var aizņemt pat vairākas stundas un kļūst par tradīciju ģimenes, draugu un radu sanākšanas reizēs, kā arī ikdienā.

Lai arī, protams, steidzīgās ikdienas dēļ daudziem bieži vien nākas pusdienot ārpus mājas, brokastis un vakariņas lielākoties tiek ieturētas mājās. Un šeit, protams, neiztikt bez funkcionāla un mājokļa iemītnieku skaitam atbilstoša pusdienu galda. Tam ir jābūt ne tikai pietiekoši plašam, lai vietas pietiktu gan pie tā sēdošajiem cilvēkiem, gan arī ēdiena traukiem un šķīvjiem, bet arī ērtam, proti, lai ēdamgalds nebūtu pārāk augsts vai zems, ar pietiekami plašu vietu, kur novietot kājas, netraucējot citiem.

Dizainakresli.lv piedāvā dažādu formu, krāsu un dizainu ēdamgaldus, pielāgojot to izmēru klienta prasībām, tādēļ tas nozīmē, ka pircējs var iegādāties precīzi tāda lieluma galdu, kāds iederas viņa ēdamistabā vai citā telpā, kurā tiek ieturētas maltītes. Pusdienu galdi tiek piedāvāti ne tikai mājām un dzīvokļiem, bet arī kafejnīcām un restorāniem.

 Pusdienu galda forma un krāsa

Pirms ēdamgalda iegādes vajadzētu padomāt, kurā vietā šī mēbele tiks novietota. Jāņem vērā ne tikai telpas platība, bet arī iekārtojums un stils. Katrs Dizainakresli.lv piedāvājumā esošais pusdienu galds ir veidots skandināvu stilā, kas šobrīd ir īpaši iecienīts un aktuāls, turklāt šī stila mēbeles lieliski iederas dažādos mājokļos. Lai arī ēdamgaldu dizainu radījuši dizaineri no Skandināvijas, visas Dizainakresli.lv mēbeles ir ražotas Latvijā.

Ēdamistabas galdu formas ir dažādas – pieejami gan apaļi, gan taisnstūrveida un ovāli galdi, lai katrs klients varētu izvēlēties sev piemērotāko formu. Dažādība redzama arī krāsu piedāvājumā, jo pieejami gan tumšāku, gan gaišāku toņu pusdienu galdi.

Materiāls

Visas Dizainakresli.lv pieejamās mēbeles, tai skaitā, ēdamgaldi, izgatavotas, to pamatā izmantojot liekta finiera plāksnes savukārt apdares un galda kāju materiāls tiek izvēlēts, vadoties pēc klienta vēlmēm. Populārākie apdares veidi ir: lakots, beicēts bērzs vai ozols, kā arī lakots rieksts.

Papildu informācija par pusdienu galdiem, citām kvalitatīvām mēbelēm un to iegādi pieejama Dizainakresli.lv!