Rekurzeme.lv ARHĪVS

FOTO: "Medze" Liepājas čepionātā izrēķinās ar "Vaiņodi", pārliecinošas uzvaras arī "TEM" un "Ekovalim"

FOTO: "Medze" Liepājas čepionātā izrēķinās ar "Vaiņodi", pārliecinošas uzvaras arī "TEM" un "Ekovalim"

Ar septiņām spēlēm Liepājas Olimpiskajā centrā 10. novembrī sākās Liepājas amatieru čempionāts telpu futbolā. Pārliecinoši čempionātu iesāka "Medze", "Ekovalis" un "TEM".

10. novembrī tika fiksēti šādi rezultāti: “Meta Plast” un “Liepāja 1625” 6:1, "Medze” un “Vaiņode” 9:2, “Priekules novads” un “Kompānija A.B.A.” 9:8, “TEM” un “Blaķene Barber Shop Bars” 10:4, “Durbe” un “Ekovalis” 1:12,
 “Raven” un “Liepājas papīrs” 5:1, “RK Metāls” un “Caljan” 4:5.

Nākamās spēles būs 17. novembrī. Pulksten 10 spēlēs "Zvejnieks" un "Ekovalis", Pulksten 11 - "EKO Kurzeme" un "Blaķene Barber Shop Bārs", pulksten 12 - "RK Metāls" un "Blue Shock Race", pulksten 13 - "Medze" un "Liepājas papīrs", pulksten 14 - "Meta Plast" un "Pāvilosta", pulksten 15 - "Nīca" un "Centra draudze", pulksten 16 - "Caljan" un "AE Partner", pulksten 17 - "TEM" un "Raven", pulksten 18 - "Libava City" un "Priekules novads".

Šogad komandas ir sadalītas divās divīzijās. A divīzijā spēlēs "EKO Kurzeme", "Medze", "Nīca", "TEM", "Raven", "Liepājas papīrs", "Blaķene Barber Shop Bārs", "Centra draudze" un "Vaiņode".

B divīzija ir sadalīta divās grupas. Pirmajā spēlēs "Meta Plast", "Durbe", "Zvejnieks", "Pāvilosta", "Ekovalis" un "Liepāja 1625". Otrajā grupā spēlēs "Priekules novads", "Libava City", "RK Metāls", "Blue Shock Race", "Caljan", "AE Partner" un "Kompānija A.B.A.".