Rekurzeme.lv ARHĪVS

Aizputes novada čempionātā divas uzvaras gūst "Alsungas" un "Dunalkas" futbolisti

Aizputes novada čempionātā divas uzvaras gūst "Alsungas" un "Dunalkas" futbolisti

Aizputes novada telpu futbola čempionātā sestdien, 30. novembrī, Aizputes novada sporta centrā pie divām uzvarām tika "Alsunga" un "Dunalka".

Dienas pirmajā spēlē "Pāvilosta" ar 2:1 uzvarēja "Cīravu", bet turpinājumā "Dunalka" ar 9:3 pārspēja "Rokasbirzi", informē čempionāta galvenais tiesnesis Gints Sedols.

Dienas trešajā spēlē "Alsunga" ar 4:0 uzvarēja "Pāvilostu". Pēc tam "Dunalka" ar 12:2 sagrāva "Cīravu". Dienas noslēgumā "Alsunga" tika pie tehniskās uzvaras ar 1:0 pret "Rokasbirzi".

Nākamās spēles Aizputes novada telpu futbola čempionātā būs 14. decembrī Aizputes novada sporta centrā. Pulksten 10 spēlēs "Cīrava" un "Rokasbirzs". Pulksten 11 laukumā dosies "Pāvilosta" un "Dunalka". Pulksten 12 spēlēs "Alsunga" un "Cīrava". Pulksten 13 spēkosies "Pāvilosta" un "Rokasbirzs", bet pulksten 14 spēlēs "Alsunga" un "Dunalka".

Pēc pirmajām divām spēļu kārtām "Alsunga" ir tikusi pie 12 punktiem. Septiņi punkti ir "Dunalkas" kontā, pie četriem punktiem ir tikusi "Pāvilosta", bet ar trim punktiem seko "Rokasbirzs" un "Cīrava".