Rekurzeme.lv ARHĪVS

FOTO: "Gavieze" un "Grobiņa" uzvar Grobiņas novada basketbola čempionāta spēlēs

Rekurzeme.lv/Kursas Laiks/Uldis Dobelis

2019. gada 20. decembris 23:12

11271
FOTO: "Gavieze" un "Grobiņa" uzvar Grobiņas novada basketbola čempionāta spēlēs

Piektdien, 20. decembrī, Grobiņas Sporta centrā Grobiņas novada basketbola čempionāta piektajā kārtā pie uzvaras tika "Gavieze" un "Grobiņa".

"Gaviezes" basketbolisti jau no spēles sākuma uzņēmās vadības grožus pret "Patriotiem" un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 101:74. Gaviezniekiem šobrīd čempionātā ir divas uzvaras un divi zaudējumi. "Patrioti" uzvarēja pirmajā spēlē, bet tagad nākamajos četros mačos ir piedzīvojuši zaudējumus.

Spraiga cīņa ritēja "Grobiņas" un "Bārtas" duelī. Pēc sešām nospēlētām minūtēm bārtenieki iekrāja desmit punktu pārsvaru - 18:8, bet pirmo ceturtdaļu uzvarēja ar 19:16. Otrās ceturtdaļas sākumā "Bārta" atjaunoja deviņu punktu pārsvaru, bet pēc divām ceturtdaļām rezultāts uz tablo bija neizšķirts -32:32.

Trešo ceturtdaļu veiksmīgāk iesāka "Grobiņa", kas pārņēma vadību ar 40:34. Īsā laikā bārteniekiem izdevās atspēlēties - 40:40. Trīs minūtes pirms ceturtdaļas beigām grobiņnieki ieguva deviņu punktu pārsvaru - 50:41, pēc trešās ceturtdaļas esot vadībā ar 52:44. Pēdējā ceturtdaļā bārteniekiem neizdevās atspēlēties. "Grobiņa" uzvarēja ar 79:61.

"Bārta" pirmajās piecās spēlēs ir piedzīvojusi zaudējumus, pārsvarā ar minimālu punktu starpību. "Grobiņas" kontā šobrīd ir divas uzvaras un divi zaudējumi.

Nākamās spēles čempionātā būs 8. janvārī.