Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ar aizraujošām cīņām sākas Priekules novada čempionāts telpu futbolā

Rekurzeme.lv/Kursas Laiks

2020. gada 12. janvāris 13:45

247
Ar aizraujošām cīņām sākas Priekules novada čempionāts telpu futbolā

Sestdien, 11. janvārī, Priekules daudzfunkcionālajā sporta hallē tika izspēlētas pirmās piecas spēles Priekules novada čempionātā telpu futbolā. Vairākas no tām bija ļoti aizraujošas.

Priekules novada čempionātā piedalās astoņas komandas. Tās savā starpā izspēlēs apļa turnīru, pēc kura labākās sešas iekļūs izslēgšanas spēlēs un cīnīsies par Priekules novada stiprākās komandas titulu, informē Priekules novada sporta metodiķis Raitis Feldmanis.

11. janvāra spēļu rezultāti:
Liepājas United – Skuodas 2:3
Vārtu guvēji: A.Strēlis, H.Vasiļjevs – T.Jonušas 2, J.Bertulis.
Jau pirmā spēle kļuva par dienas labāko maču, kur netrūka emociju, divcīņu un daudz skaistu epizožu. Skuodas komandai uzvaru pēdējā minūtē izrāva Tomas Jonušas, kurš visu spēli izcēlās ar savu nepiekāpību un meistarību. Spēles MVP – Tomas Jonušas.

Brieži – Kalēti 3:0
Vārtu guvēji: K.Brīvkalns 2, J.Tomass.
Šī spēle bija krietni vien mierīgāka, bet varētu nosaukt par „vārtu konstrukcijas” maču, jo vārtu konstrukcija tika norībināta reizes desmit. Spēles MVP – Kaspars Brīvkalns.

Vaiņode – Skuodas 0:2

Vārtu guvēji: T.Jonušas, L.Roze (savos vārtos).
Atkal emocionāls un līdzvērtīgs mačs. Biežas saķeršanās, simulācijas, provokācijas un divcīņas. Šo spēli varētu salīdzināt ar virves vilkšanu. Šoreiz labāki Skuodas futbolisti. Spēles MVP – Linas Kokanskas.

Liepājas United – Brieži 5:0
Vārtu guvēji: R.Grinbergs 2, S.Vārpiņš 2, M.Zīle.
Spēle, kur vienam sanāca un otram nesanāca. Liepājas United izdevās vairākas reizes skaisti noķert pretinieku pretuzbrukumos un nevainojami sodīt par kļūdām aizsardzībā. Pāris goli īsti šedevri. Jāizceļ Sandis Vārpiņš - vārtu guvumi un dribli ar bumbu bija spēles odziņas. Spēles MVP - Sandis Vārpiņš.

Vaiņode – Kalēti 2:1
Vārtu guvēji: E.Jurjāns, U.Jansons – D.Šķimelis.
Šī spēle paliks atmiņā ar spēles disciplīnas ievērošanu, pašaizliedzību aizsardzībā un pretuzbrukumiem. Pirmie vārtus guva kalētnieki, bet otrā puslaika vidū minūtes laikā Vaiņode spēli pārņēma savās rokas un nervoza uzvara ar 2:1. Spēles MVP – Uldis Jansons.

Nākamās spēles notiks 18. un 19.janvārī.