Rekurzeme.lv ARHĪVS

Auto stiklu remontu un maiņu uzticiet Carglass komandai

2020. gada 28. marts 00:00

81
Auto stiklu remontu un maiņu uzticiet Carglass komandai

Auto stiklu bojājumi ir nepatīkama problēma, kuru nevēlētos piedzīvot neviens šoferis, tomēr diemžēl ar šo ķibeli autovadītājiem nākas sastapties visai bieži, it īpaši, siltajā gada sezonā. Lai arī interneta dzīlēs var atrast pamācības ar norādījumiem, kā labot šādus defektus paša spēkiem, vējstikla remontu vai auto stiklu maiņu drošāk ir uzticēt zinošiem un savā jomā pieredzējušiem meistariem no Carglass.

Carglass – pasaules līmeņa kvalitāte

Automašīna ir katra tā īpašnieka vērtība, tādēļ, rodoties nepieciešamībai pēc remonta, to vēlamies uzticēt speciālistiem, kas spēj nodrošināt augstu sniegto pakalpojumu kvalitāti. Carglass zīmols ir daļa no Beiron International Ltd grupas, kas ieguvusi atpazīstamību un atzinību visā pasaulē, kā viens no vadošajiem dažādu auto stiklu remonta un montāžas pakalpojumu sniedzējiem. Šis koncerns savu darbību veic vairāk nekā 35 pasaules valstīs, tai skaitā, Latvijā, piedāvājot augsti kvalificētu tehniķu pakalpojumus, kas savu darbu spēj paveikt operatīvi un kvalitatīvi.

Vējstikla remonts – jo ātrāk, jo labāk   

Nonākot situācijā, kad automašīnas vējstiklā iesities akmentiņš un radījis bojājumu, reaģēt vajadzētu pēc iespējas ātrāk. Pašu spēkiem to izdarīt vairumā gadījumu nav ieteicams, tādēļ pēc iespējas ātrāk vajadzētu vērsties pie Carglass meistariem, kas novērtēs situāciju un piedāvās iespējamos risinājumus.   

Atceraties, ka vējstikla remonts ir pieļaujams, ja bojājums (piemēram, uzsitums):

  • Nav lielāks par 2 eiro monētu;
  • Nav šofera tiešās redzamības zonā;
  • Ir vismaz 8 cm attālumā no vējstikla ārmalas.

Ja automašīnas stikla bojājumu radījuši akmeņi, remonts visbiežāk ir efektīvākais risinājums gan izmaksu, gan arī laika ziņā. Jo ātrāk iesitums tiks salabots, jo mazāks būs plaisas rašanās risks.

Auto logu maiņa – elastīgs risinājums

Ir situācijas, kad vienīgais veids, kā iespējams likvidēt bojājumu, ir auto logu maiņa. Carglass speciālisti parūpēsies par to, lai šis process tiktu veikts ātri un kvalitatīvi, turklāt šo pakalpojumu var veikt jebkuram stiklam, transportlīdzekļa modelim, markai, neatkarīgi no izlaiduma gada. Var veikt ne tikai auto vējstiklu maiņu, bet arī nomainīt saplīsušu aizmugurējo vai sānu stiklu. Nepieciešamības gadījumā var tikt veikta arī profesionāla kameras kalibrēšana.

Vēlaties uzzināt vairāk par auto stiklu remontu vai maiņu? Ienāciet Carglass.lv, zvaniet pa tālruni +37167660129 vai ienāciet kādā no Carglass pārstāvniecībām Rīgā un Mārupē!