Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ārdurvis dzīvoklim jāizvēlas pārdomāti un nesteidzīgi

2020. gada 25. aprīlis 00:00

90
Ārdurvis dzīvoklim jāizvēlas pārdomāti un nesteidzīgi

Ienākot daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpā, nereti gadās redzēt, ka katra dzīvokļa ārdurvis ir atšķirīgā dizainā. Kāds izvēlējies dabīga toņa koka durvis, cits devis priekšroku plastikāta un citu materiālu kombinācijām. Taču, ja nopietni izvērtējam drošības riskus un iespēju pasargāt mājokli no nelūgtiem viesiem, labākā izvēle ir metāla ārdurvis dzīvoklim no MetaLux.

Dzīvokļa durvis jāizvēlas rūpīgi un gudri

Nav noslēpums, ka mājokļa durvis, šajā gadījumā durvis dzīvoklim kalpo kā aizsargbarjera, kas rūpējas par mūsu drošību un labsajūtu. Ik gadu Valsts policija ziņo par virkni zādzības gadījumiem, kad ļaundari iekļuvuši dzīvokļos un nozaguši dažādas vērtīgas lietas. Lai arī pirmajā brīdī var šķist, ka šādās situācijās primāri palīdzēt var tikai kvalitatīvi logi, tomēr patiesībā arī drošām dzīvokļa durvīm ir nozīmīga loma Jūsu īpašuma pasargāšanā. Tieši metāla durvis dzīvoklim un tā iemītniekiem var garantēt drošību un komfortu. MetaLux ir baltkrievu kompānija, kas savu produkciju piedāvā jau vairāk nekā 10 valstīs, palīdzot cilvēkiem papildināt savus mājokļus ar pievilcīgām un drošām metāla ārdurvīm.

Svarīgākie kritēriji, kas jāņem vērā, izvēloties metāla ārdurvis dzīvoklim:

  • Durvju cena un uzstādīšanas izmaksas – ir pašsaprotami, ka cena tiek uzskatīta par vienu no svarīgākajiem faktoriem dažādu preču, tai skaitā, dzīvokļa ārdurvju izvēlē. Ņemot vērā, ka šis būs ilgtermiņa ieguldījums, jāizvērtē, kāda būtu atbilstoša naudas summa, kuru veltīt durvju iegādei. MetaLux piedāvā dzelzs durvis dzīvoklim dažādās cenās, tāpēc katrs pircējs var atrast ko savām iespējām atbilstošu.
  • Durvju izturība – lai dzīvokļa ārdurvis spētu parūpēties par mājokļa iemītnieku un tajā esošo lietu drošību, durvīm jābūt pietiekami izturīgām un ražotām no kvalitatīviem materiāliem, kas kalpo daudzus gadus.
  • Funkcijas – metāla durvis dzīvoklim var noderēt ne tikai tāpēc, ka tās pasargā no garnadžu ielaušanās. Dzīvojot ēkā, kur mitinās citi cilvēki, ir svarīgi, lai durvis nodrošinātu komfortu un pietiekami labu izolāciju. Tas savukārt ietver gan skaņas izolāciju (lai nedzirdētu trokšņus no kāpņu telpas), kā arī siltuma un aromātu izolāciju (lai no kāpņu telpas dzīvoklī nenāktu aukstums un nepatīkamas smakas).
  • Izskats – dzīvokļa ārdurvis rada pirmo iespaidu gan par mājokli, gan tajā mītošajiem cilvēkiem. Izvēloties MetaLux piedāvātos metāla durvju modeļus ar dažādām dekoratīvajām apdarēm, iegūsiet pievilcīgu papildinājumu savam mājoklim, kas radīs patīkamu pirmo iespaidu.

Ienāciet M-lux.lv un uzziniet vairāk par metāla durvju iegādi un piedāvājumu!