Rekurzeme.lv ARHĪVS

"Divi Naži" Liepājas Pētertirgū ceļ godā sentēvu tradīcijas gaļas izstrādē

"Divi Naži" Liepājas Pētertirgū ceļ godā sentēvu tradīcijas gaļas izstrādē

“Mūsuprāt, nosaukums “Divi Naži” komentārus neprasa, tas atnāca pie mums salīdzinoši ātri. Esam divi jauni džeki, kas grib padarīt gaļas nozari Latvijā labāku un pacelt to augstākā līmenī. Esam gatavi lauzt citu iemītās taciņas, lai cilvēki saprastu šī amata un nozares nozīmību un klienti saņemtu kvalitatīvu produktu. Mēs neesam par konveijera produktu ražošanu, esam par savu ambīciju apmierināšanu, kā rezultātā klientiem piedāvājot no mūsu puses labāko iespējamo,” norāda Elviss Sproģis.

Kopš pagājušā gada 17. decembra Liepājas Pētertirgus skārnī darbojas uzsācis konceptstends “Divi Naži”, kurā var iegādāties Latvijas saimniecībās audzētu cūkgaļu ar “Zaļās karotītes” simbolu un Latvijā audzētu liellopu gaļu. Koncepts veidots tā, lai nodrošinātu individuālu pieeju katram klientam, norāda idejas autori un īpašnieki – šefpavārs Dāvis Veilands un pavārs, miesnieks Elviss Sproģis.

“Cenšamies apvienot tradīcijas, sentēvu zināšanas un mūsdienu tehnoloģijas,” piebilst Elviss.

Kā veicas tirgū, kur konkurence ir diezgan liela, jo Pētertirgus skārnī trešdaļa ir aizņemta tieši ar gaļu un tās produktiem? "Uzskatām, ka konkurence ir labvēlīga uzņēmuma izaugsmei. Pēc mūsu domām, tā pozitīvi ietekmē ne tikai katra uzņēmuma attīstību un izaugsmi, bet arī uzlabo Liepājas Pētertirgu un līdz ar to ieguvējs ir arī tā apmeklētājs," uzskata Dāvis.

Plašāk par "Diviem Nažiem" lasiet "Kursas Laika" 30. aprīļa numurā!