Rekurzeme.lv ARHĪVS

Alfarent fasādes un modulāro sastatņu noma – pamats drošam un produktīvam darbam

2020. gada 4. jūnijs 00:00

57
Alfarent fasādes un modulāro sastatņu noma – pamats drošam un produktīvam darbam

Būvniecībā , gan daudzos citos darbos mūsdienās gandrīz nekad nav iespējams iztikt bet sastatņu izmantošanas. Pateicoties šīm izturīgajām metāla konstrukcijām, tiek nodrošināta iespēja veikt darbu augstumā, taču šādi apstākļi arī vienlaikus saistās ar dažādiem drošības riskiem. Lai darbi ritētu raiti un droši, svarīgi ir izvēlēties atbilstošu aprīkojumu, tai skaitā, sastatnes. Šādos gadījumos noderīgs risinājums ir sastatņu nomas un montāžas serviss, kuru kuru vairākus gadus piedāvā arī Alfarent.

Sastatņu  noma tiek pielietota dažādiem mērķiem – būvniecība logu mazgāšanu, skatītāju tribīņu izveidi un arī reklāmas stendu uzstādīšanu. Ir vairāki kritēriji, pēc kuriem iedala sastatnes, taču divi populārākie no tiem ir modulārās un fasāžu sastatnes. Par to, kā tās atšķiras, aprakstīts turpinājumā.

Modulārās sastatnes

Pateicoties uzstādīšanas veidam, savienojamībai un dizainam, modulāro sastatņu noma var noderēt daudzpusīgu projektu realizēšanā, tai skaitā, tās izmanto arī īpaši sarežģītu darbu veikšanā:

  • Ja nepieciešams montēt sastatnes ap torņiem, rezervuāriem vai citām līdzīgas formas celtnēm;
  • Ja sastatnes jābūvē objektos, kuros ir dažādas iekārtas un cauruļvadi, piemēram, rūpnīcās;
  • Ja nepieciešams montēt atsevišķi novietotas sastatnes;
  • Ja jābūvē skatītāju tribīnes vai skatuves;
  • Ja nepieciešams uzstādīt reklāmas stendu;
  • Ja jāveic betonēšanas un mūrēšanas darbi.

Šiem un citiem darbiem Alfarent piedāvā PERI UP ROSETT modulāro sastatņu nomu, kas nodrošina augstu kvalitāti, drošību, izturību un ērtu uzstādīšanu.

Fasāžu sastatnes

Šīs mēdz dēvēt arī par rāmja sastatnēm, un tās plaši izmanto ne tikai celtniecības darbos un remontdarbos, bet arī, veicot ēku fasāžu siltināšnas , restaurācijas darbus. Fasādes sastatņu noma noderēs gan mazāku, gan lielāku projektu īstenošanā, turklāt Alfarent piedāvātās PERI UP T70 sastatnes izceļas ne tikai ar izturību, bet arī vieglu un ātru samontēšanu.

Neatkarīgi no tā, kāda tipa sastatnes noma Jūs interesē, plašāku informāciju par pieejamiem modeļiem, to transportēšanu un montāžu varat uzzināt šeit – Alfarent.lv!