Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kur meklēt palīdzību, ja vairs nav iespējams iekļūt mājoklī vai automašīnā?

2020. gada 24. oktobris 00:00

73
Kur meklēt palīdzību, ja vairs nav iespējams iekļūt mājoklī vai automašīnā?

Aptuveni puse no mums kaut reizi dzīvē ir pazaudējuši atslēgas. Ja neesat starp tiem, jums ir paveicies. Tomēr ikvienam jābūt gatavam šādai situācijai. Atkarībā no tā, kādas atslēgas ir pazaudētas – šķūnīša vai jauna auto, jums var būt ļoti svarīgi pēc iespējas ātrāk meklēt risinājumu. Pastāv veidi, kā šo situāciju risināt, kā arī veidi, kā nevajadzētu rīkoties.

Kā nevajadzētu rīkoties


Ja nevar atrast atslēgas, tad slēdzene pavisam noteikti ir jāmaina. Galvenais, protams, ir iekļūt savā mājoklī, bet nedrīkst radīt situācijas, kad jūsu mājokļa atslēgas ir svešās rokās.

Nemeklējiet palīdzību sociālajos tīklos. Jūsu atslēgas var atrast kāds, kuram varētu noderēt informācija par cilvēku, kura atslēgas tagad ir viņa īpašumā. Kramplauži ir visur. Ja publiski izplatīsiet informāciju, kas varētu kādam palīdzēt atrast jūsu mājokli vai automašīnu, atslēgas nebūs vērtīgākais, ko varat pazaudēt.

Kā vajadzētu rīkoties

Vislabākā lieta, ko varētu iesākt šādās situācijās ir griezties pie profesionāliem durvju atvēršanas speciālistiem, kas ne tikai spēs jūs ielaist savā dzīvoklī, bet arī ātri nomainīs slēdzeni. Šāda veida durvju servisam jākļūst par pirmo un vienīgo sabiedroto šādās situācijās.

Atslēgumeistars.lv ir lielisks serviss, kas spēj operatīvi palīdzēt ar jebkurām slēdzeņu un sos durvju atvēršanas situācijām. Slēdzeņu servisa speciālisti ne tikai spēs atvērt jebkuru slēdzeni, nodarot maksimāli mazu kaitējumu pašām durvīm, bet spēs arī uzreiz nomainīt slēdzeni, lai varat netraucēti doties tālāk savās ikdienas gaitās.

Kā sazināties ar Atslēgu meistaru


Pirms nonākat šādā situācijā, lietderīgi atcerēties, kur Atslēgu meistaru meklēt. Sazināties ar šo durvju servisu var pa tālruni +371 2666 1117, izmantojot WhatsApp aplikāciju. Nosūtot savas problēmas īsu aprakstu, kā arī atveramās slēdzenes attēlu, iespējams ātri iegūt durvju atvēršanas cenu. Pēc tam speciālisti nekavējoties dosies pie jums, lai palīdzētu problēmu atrisināt.

Serviss darbojas Rīgā un Pierīgā, jebkurā diennakts laikā. Atceraties, saucot speciālistus, jāspēj pierādīt, ka auto vai mājoklis ir jūsu.