Rekurzeme.lv ARHĪVS

Neļauj pazaudētām atslēgām sabojāt savu dienu

2020. gada 25. oktobris 00:00

66
Neļauj pazaudētām atslēgām sabojāt savu dienu

Statistika liecina, ka vismaz puse no mums kaut reizi dzīvē nonāks situācijā, kad neuzmanība, tehniskas ķibeles vai citu cilvēku ļaunprātība neļauj mums iekļūt savās automašīnās. Tās ir ikviena cilvēka slēptās bailes, jo šādas situācijas saistās gan ar lieku stresu, gan lielām izmaksām un zaudētu laiku.

Kāpēc nevajadzētu izsist logu

Auto durvju atvēršanai pazaudētu atslēgu gadījumā, nevajag uzreiz ķerties pie drastiskiem paņēmieniem. Daudzi cilvēki šādā situācijā drīz vien sāk domāt, kuru no logiem pēc izsišanas būs lētāk nomainīt. Taču šādi paņēmieni rada papildus zaudētu laiku un naudu, kā arī nodara bojājumus auto.

Automašīnas durvju atvēršana bez atslēgas nav kaut kas, ar ko nodarbojas tikai garnadži. Ja esat nonācis šādā neapskaužamā situācijā – griezieties pie profesionāla auto atslēgu servisa. SOS Service ir diennakts automašīnas durvju atvēršanas serviss, kas specializējas profesionālā slēdzeņu atvēršanā, neradot bojājumus automašīnai.

Kas ir SOS Atslēgu serviss

Auto durvju atvēršanas cena ir atkarīga no konkrētās automašīnas un situācijas. Dažkārt slēdzeni var atmūķēt, dažkārt tā jāizņem un vēlāk jānomaina. Sazinoties ar SOS Service speciālistiem, tie ikvienu problēmu iepriekš izvērtēs, lai varētu piedāvāt cenu un jūs varat ātri un operatīvi veikt savu izvēli. SOS Servisa speciālisti dosies uz jebkuru vienu Rīgā vai Pierīgā visas diennakts laikā, lai palīdzētu jums ar auto durvju atvēršanu un citām slēdzeņu problēmām.

SOS Service ir vienas pieturas serviss, ja jums ir problēmas ar jebkura veida slēdzeņu atvēršanu – bojātām slēdzenēm, pazaudētām vai ieslēgtām atslēgām. Jebkuras atslēgas var pazaudēt, tāpat kā jebkura slēdzene var sākt niķoties vai tikt sabojāta. Pēc izsaukuma, SOS Service speciālisti var ierasties gan pie jūsu auto, gan jūsu mājoklī.

Ar SOS Service var sazināties, izmantojot aplikāciju WhatsApp. Sūtot savu problēmu un, ieteicams, tās attēlu uz tālruņa numuru +371 2666 1117, slēdzeņu atvēršanas speciālisti operatīvi izvērtēs jūsu problēmu, piedāvās risinājuma cenu un nekavējoties dosies pie jums, lai maksimāli ātri atrisinātu radušos situāciju.