Rekurzeme.lv ARHĪVS

“Rimi” akcijas: lieliska iespēja ietaupīt

2020. gada 14. novembris 00:00

54
“Rimi” akcijas: lieliska iespēja ietaupīt

“Rimi” ir viens no tiem veikaliem, kurus bieži izvēlas ikdienas pirkumiem. Šīs mazumtirdzniecības ķēdes veikalos vienmēr var atrast visaugstākās kvalitātes produktus, un Rimi akcijas ļauj iepērkoties vienmēr ietaupīt naudu. Plānojot šī veikala apmeklējumu, neaizmirstiet pārskatīt aktuālos īpašos piedāvājumus – tas ievērojami atvieglos iepirkšanās plānošanu. Periodiski piedāvājumi ir pielāgoti svarīgākajām patērētāju vajadzībām, tāpēc varat būt pārliecināti, ka pastāvīgās akcijas palīdzēs izdevīgi iegādāties visbiežāk lietojamos produktus.

Par ilgtspējīgāku un veselīgāku dzīvi
“Rimi” mazumtirdzniecības ķēde saudzē vidi un piedāvā veselīgākus produktus: “Rimi” katru nedēļu ir vairāk nekā trīs miljoni klientu, tāpēc veikala produkti ir izstrādāti, lai palīdzētu jums izvēlēties veselīgākus un ilgtspējīgākus produktus. Mērķis ir patiešām ambiciozs – šī  kompānija cenšas padarīt “Rimi” darbību klimatiski neitrālu. Protams, šādi mērķi netiek sasniegti tikai vienā dienā, tāpēc tas prasa lielu ikdienas darbu. “Rimi” akcijas mudina patērētājus izvēlēties veselīgākas alternatīvas, kas ir labvēlīgas ne tikai mūsu pašu veselībai, bet arī apkārtējai videi. Nav noslēpums, ka rūpes par vidi ir svarīgākas nekā jebkad agrāk, tāpēc “Rimi” smagi strādā, lai kopīgi sasniegtu patiesi ambiciozus mērķus.

Veikals, kurā vēlaties atgriezties
“Rimi” lielveikali ir ļoti moderni un var piedāvāt patiešām lielu preču izvēli. Tāpēc liels skaits pircēju atkal un atkal izvēlas šī mazumtirdzniecības tīkla veikalus: atgriezties mudina ne tikai pastāvīgi atjauninātās “Rimi” akcijas, bet arī atlaižu karte, kas dod iespēju izmantot tūlītēju un kumulatīvu atlaidi. Jau laikus plānojot nākamos pirkumus, vienmēr ieteicams vispirms pārskatīt šobrīd aktuālās akcijas, kas atrodamas tiešsaistē publicētajos materiālos. To sniegtā informācija palīdzēs daudz efektīvāk plānot turpmākos pirkumus, tāpēc jūs ne tikai ietaupīsiet naudu tirdzniecības centrā, bet arī pavadīsiet tajā daudz mazāk laika.

Tirgū jau vairāk nekā 50 gadus
“Rimi Latvia” vēsture aizsākās jau 1996. gadā, kad Latvijā tika dibināts uzņēmums SIA “Rimi Baltija”. 1997. gada februārī tirdzniecības centrā “Dole” durvis vēra pirmais “Rimi” veikals Latvijā, tādējādi Latvijā iedibinot lielveikalu tradīcijas. Tomēr šis zīmols pastāv jau ilgu laiku: pirmie “Rimi” veikali atvērti Norvēģijā tālajā 1977. gadā.

 2009. gadā izveidots jaunais šīs markas logotips, un gadu vēlāk klientiem tika ieviesta “Mans Rimi” karte. Lai nodrošinātu visaugstākās kvalitātes produkcijas piegādi, 2011. gadā “Rimi” veikalos izveidoti vietējo saimniecību stendi. Kopš 2014. gada klientiem ir pieejama “Rimi Basic” produktu līnija, kas nodrošina, ka ikdienas preces tiek piedāvātas par vislabvēlīgāko cenu.

“Rimi Baltic” ietilpst uzņēmumi “Rimi Latvia” Latvijā, “Rimi Lietuva Lietuvā un “Rimi Eesti Food” Igaunijā. Šobrīd Baltijā ir vairāk nekā 270 “Rimi” veikali, kā arī trīs preču izplatīšanas centri Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Uzņēmuma veikalos un administrācijā strādā vairāk nekā 11 520 darbinieki.