Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kad mājokļa sargam – durvju slēdzenei – nepieciešama palīdzība

2021. gada 28. februāris 00:00

35
Kad mājokļa sargam – durvju slēdzenei – nepieciešama palīdzība

Mājas īpašnieku prioritāte vienmēr bijusi tuvinieku un vērtslietu drošība, taču reizēm pat šķietami visizturīgāko durvju slēdzenes var sabojāties. Ja vēlaties izvairīties no dažādām problēmsituācijām, kas skar durvju atvēršanu un slēdzeņu darbību, kas var rezultēties papildu izdevumos un sabojātā dienā, svarīgi ievērot pareizu slēdzeņu apkopi, kā arī zināt, pie kā vērsiet gadījumā, ja paša spēkiem nevarat tikt galā un nepieciešama slēdzenes nomaiņa.

Visbiežāk sastopamās problēmas
Slēdzenes ir ļoti dažādas un to specifikācijas atšķiras, tādēļ, izvēloties durvju slēdzeni, noteikti ieteicams konsultēties ar meistaru un neizvēlēties lētāko opciju, kas vēlāk Jūs varētu pievilt. Ļoti izplatīta problēma ir atslēgas salūšana slēdzenes iekšpusē. Tas var notikt nepareiza durvju aizbīdņa dēļ vai arī tad, ja slēdzenes sastāvdaļas nav pareizi ieeļļotas. Galvenais ir necensties slēdzeni atvērt vai aizvērt, jo tas var tikai saasināt problēmu, kā arī neizmantot eļļu vai taukus tās ieeļļošanai, jo aukstākā laikā tie var aizsērēt.

Arī netīrumi var būt slēdzenes ienaidnieks – netīrumiem uzkrājoties, slēdzenes rokturis var kļūt lēns un tajā var būt grūti ievietot atslēgu, tādēļ to ik pa laikam jātīra. Savukārt nepareizi uzstādītas vai ieskrūvētas eņģes, mitrums vai karstums var veicināt to, ka durvju aizbīdnis neaizķer trieciena plāksni, tādējādi nav iespējams pareizi aizvērt vai bloķēt durvis. Lai šo problēmu novērstu, jāvēršas pie profesionāļiem, kas ne vien pratīs noteikt un izmantot pareizos instrumentus, bet arī kvalitatīvi pielāgos trieciena plāksni un pievilks durvju eņģes.

Drošākais variants – sazināšanās ar slēdzeņu SOS servisu
Jums nav jāorientējas slēdzeņu klāstā, lai atrisinātu radušos problēmu. Viena telefona zvana attālumā Jūs gaida Rīgas SOS servisa darbinieki, kas ir nozares eksperti un spēs atrast vispiemērotāko variantu durvju slēdzenes atjaunošanai vai nomaiņai, sākot no krāsas un beidzot ar cilindru skaitu un iekšējo uzbūvi. Slēdzenes maiņa ir daudz ātrāks process, nekā daudziem varētu šķist, turklāt mūsu servisa darbiniekiem tas ir kas vairāk par durvju funkcionalitātes atjaunošanu.

Mūsu skatījumā slēdzeņu maiņai tāpat jānodrošina kalpošana ilgtermiņā, slēdzenei vizuāli jāpiestāv durvīm un, protams, tai jāsniedz drošības sajūta mājokļa īpašniekiem. Klientu ērtība ir mūsu prioritāte, tādēļ pirms slēdzenes nomaiņas zvaniet uz mūsu Whatsapp tālruni +371 27065800, lai vienotos par vēlamo servisa laiku, uzzinātu cenu gan parasto, gan metāla durvju slēdzenes nomaiņai, kā arī uzzinātu nozares ekspertu padomus. Uzticiet šo uzdevumu mums un varat būt droši, ka mēs atradīsim labāko, piemērotāko un izdevīgāko risinājumu tieši Jums!