Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kārlis Catlaks: "Vairāk prieka pēc, bet vajag arī kādus mazos mērķīšus"

Rekurzeme.lv/Kursas Laiks

2021. gada 26. marts 22:50

419
Kārlis Catlaks: "Vairāk prieka pēc, bet vajag arī kādus mazos mērķīšus"

Vienā no marta sestdienām Liepājas moto kompleksā "Motoparks Lauma" motokrosa braucēju netrūkst. Viņu vidū bija arī liepājnieks Kārlis Catlaks. 

"Dažādi. Kad ir laiks, tad uzbraucu. Visādi jau sanāk, bet cenšos vismaz reizi nedēļā," par saviem treniņiem Liepājas moto kompleksā teic K. Catlaks. 

Viņš norāda, ka motokross ir tāds sporta veids, kurā var ievērot valstī noteiktos ierobežojumus. "Katrs esam savā ķiverē. Mūsu sports ir pietiekami individuāls. Mums sanāk ievērot visus ierobežojumus, ļoti labi, ka sanāk patrenēties," stāsta sportists. 

"Savācamies kopā. Šodien te nav nevienam vēlme uzvarēt. Galvenais ir atcerēties, kā ir braukt kopā, citādi katrs kaut kur savā stūrī viens pats brauc, bet tas ir daudz citādāk," par aizvadīto dienu, kad trasē devās gana daudz braucēju, teic liepājnieks. 

K. Catlaks ikdienā strādā Liepājas Simfoniskajā orķestrī, bet motokross ir viņa aizraušanās, kur galvenais ir gūt prieku no braukšanas. "Vienmēr jau kaut kam gatavojos. Vajag kādus mazos mērķīšus, lai būtu attīstība, bet es jau vairāk braucu prieka pēc," atklāj K. Catlaks.